Ηλιόπουλος προς Οικονόμου για τους πλειστηριασμούς: Επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η λαϊκή πρώτη κατοικία ήταν απολύτως προστατευμένη

«Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σήμερα ξεπέρασε τον εαυτό του στο ψέμα και τη διαστρέβλωση. Όπως ήταν αναμενόμενο απέφυγε να δώσει οποιαδήποτε απάντηση στο γιατί το πατενταρισμένο «κοράκι», που ταυτόχρονα ήταν και μεγαλομπαταχτσής, ο κ. Πάτσης δηλαδή, επιβραβεύτηκε με βουλευτική έδρα, ενώ όλοι γνώριζαν τη δράση του» υπογραμμίζει ως απάντηση ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, Νάσος Ηλιόπουλος, στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Γιάννη Οικονόμου, για τους πλειστηριασμούς.

Στην σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ακόμη: «Και λέμε αναμενόμενο γιατί η επιβράβευση των “γαλάζιων ακρίδων” είναι άγραφος νόμος στο σύστημα Μητσοτάκη. Όπως ακριβώς έγινε με τη βασίλισσα των “ακρίδων” κα Πιτσίκα, που βρέθηκε να μοιράζει τίτλους και χρήμα στο πρωθυπουργικό γραφείο. Αντί, λοιπόν, να δώσει απαντήσεις για τον κ. Πάτση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος είχε το θράσος να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ στρεψοδικώντας, όταν ξέρει πολύ καλά ότι επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ η λαϊκή πρώτη κατοικία ήταν απολύτως προστατευμένη. Μέχρι που ήρθε ο κ. Μητσοτάκης και άρχισε να ξεπουλά τα σπίτια των αδύναμων και της μεσαίας τάξης».

Η ανακοίνωση καταλήγει: «Ας μην ξεχνάμε το πρόσφατο παράδειγμα γνωστής δημοσιογράφου που οι κοινωνικές αντιδράσεις της έσωσαν το σπίτι ή την πρόσφατη ανακοίνωση συνδικαλιστικών φορέων, όπως της ΕΣΗΕΑ, που επισήμαναν πως βγαίνουν τα σπίτια του κόσμου στο σφυρί.

Μπροστά στη λαίλαπα των πλειστηριασμών Μητσοτάκη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αφού αποδεδειγμένα έχει δείξει πως έχει πάρει διαζύγιο με τη λέξη “ευαισθησία”, τουλάχιστον ας κάνει μια προσπάθεια να γνωριστεί με τη λέξη “ντροπή”».

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση