Απίστευτο: Χάλασε το καζανάκι στο καφέ και μέσα βρήκε το πορτοφόλι πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή

Πώς βρέθηκε το πορτοφόλι πασίγνωστου Έλληνα εφοπλιστή σε καζανάκι τουαλέτας καφέ στη Λάρισα; Όλες οι λεπτομέριες.

Άνοιξε το καπάκι στο καζανάκι και με μεγάλη της έκπληξη διαπίστωσε ότι χωμένο και καλά κρυμμένο στην άκρη του πάτου, υπήρχε ένα ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι. Τι συνέβη;

Νόμιζε πως κάποιος είχε κρυφτεί και της έκανε πλάκα, ωστόσο μόλις η Λαρισαία κάτοχος καφέ στην Αθήνα άρχισε να ξετυλίγει το κουβάρι του μυστηρίου ανακάλυψε πως είχε πάρει άθελά της μέρος σε μία απίστευτη ιστορία, η οποία άνετα θα μπορούσε να είχε γίνει σενάριο ταινίας.

Πως έχουν τα πράγματα λοιπόν;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό συνέβη πριν μερικές ημέρες στην καρδιά της πρωτεύουσας όταν η Λαρισαία ιδιοκτήτρια της καφετέριας διαπίστωσε ότι δεν λειτουργεί το καζανάκι του καταστήματός της.

Προσπαθώντας λοιπόν να διαπιστώσει τι συνέβη, άνοιξε το καπάκι του και με μεγάλη της έκπληξη διαπίστωσε ότι χωμένο και καλά κρυμμένο στην άκρη του πάτου, υπήρχε ένα ανδρικό δερμάτινο πορτοφόλι.

Το έβγαλε, το στέγνωσε και ανοίγοντάς το με το σκεπτικό να βρει κάποια ταυτότητα ή έγγραφα που θα φανερώνουν την ταυτότητα του ιδιοκτήτη για να του το παραδώσει, βρίσκει το όνομά του.

Αποφασίζει να τον αναζητήσει μέσω τηλεφώνου, στο τρίτο τηλεφώνημα πέτυχε το πρόσωπο που το απώλεσε αφού πρώτα χρειάστηκε να μιλήσει με τουλάχιστον 5 άτομα συγκεκριμένης εταιρείας και να ελεγχθεί με κάποιο τρόπο για τα λεγόμενά της, καθώς βλέπετε ο άνθρωπος που έχασε το πορτοφόλι δεν ήταν κάποιος τυχαίος αλλά ένας από τους μεγαλύτερους εφοπλιστές της χώρας μας, για την ταυτότητα του οποίου βέβαια δεν είχε την παραμικρή ιδέα η Λαρισαία.

Προς μεγάλη της έκπληξη συνομίλησε τελικά με τον ίδιο τον μεγαλοεφοπλιστή ο οποίος της είπε ότι θα περάσει ο ίδιος από το cafe για να πάρει πίσω το πορτοφόλι του.

Όπως και έγινε, ο ίδιος μέσα σε δέκα λεπτά βρέθηκε στο κατάστημα, πήρε πίσω το πορτοφόλι του και ευχαρίστησε θερμά την Λαρισαία ιδιοκτήτρια για την ηθική της και το φιλότιμό της να μπει σε όλη αυτή την διαδικασία για του επιστρέψει το χαμένο πορτοφόλι.

Το οποίο φυσικά μόνο χαμένο δεν ήταν αφού δεν βρέθηκε στον δρόμο, αλλά σε ένα… καζανάκι και φυσικά ήταν κλεμμένο.

Ο γνωστός εφοπλιστής είχε την ίδια ημέρα χάσει το πορτοφόλι του κάπου στο κέντρο της Αθήνας, προφανώς ή του έπεσε ή κάποιος του το «βούτηξε» περπατώντας, και ο άνθρωπος που το βρήκε αφού διαπίστωσε ότι δεν υπήρχαν μέσα μετρητά παρά μόνο τραπεζικές κάρτες (τις οποίες δεν μπορούσε φυσικά να εκμεταλλευτεί), όπως επίσης η ταυτότητα και το δίπλωμα του γνωστού εφοπλιστή, έπρεπε να το ξεφορτωθεί.

Μπήκε λοιπόν στο πρώτο καφέ που βρήκε μπροστά του και σκέφτηκε να το κρύψει στο καζανάκι της τουαλέτας, σκεπτόμενος πως θα αργήσουν να το εντοπίσουν και το νερό θα σβήσει και τα δακτυλικά αποτυπώματα.

Ο εφοπλιστής πάντως ανακουφίσθηκε με την εξέλιξη των πραγμάτων και το μόνο σίγουρο είναι ότι η Λαρισαία απέκτησε έναν καλό και διάσημο πελάτη για την καφετέριά της.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αφήστε μια απάντηση