Υπόθεση Πάτρας: «Όχι» του Δικαστικού Συμβουλίου στο αίτημα της 34χρονης μητέρας για συνένωση των δικογραφιών

Αρνητική ήταν η απόφαση του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών επί του αιτήματος της 34χρονης κατηγορουμένης για τους θανάτους των τριών παιδιών της, για συνένωση των δύο δικογραφιών που έχουν σχηματιστεί για την αποκαλούμενη «υπόθεση της Πάτρας».

Συγκεκριμένα, η προσωρινά κρατούμενη 34χρονη ζήτησε να συνενωθεί η δικογραφία για τον θάνατο της πρωτότοκης κόρης της, Τζωρτζίνας, με αυτήν που αφορά τους θανάτους των άλλων δύο κοριτσιών της οικογένειας, Μαλένας και Ίριδας.

Έτσι, οι δικαστές του Συμβουλίου αρνήθηκαν το αίτημα της κατηγορουμένης για τους τρεις θανάτους, καθώς έκριναν ότι η συνένωση των δύο δικογραφιών δεν θα συνεισέφερε κάτι στην όλη διαδικασία.

Ακόμη, έλαβαν υπόψη τους οι δικαστές ότι οι δύο υποθέσεις βρίσκονται σε διαφορετικό δικονομικό στάδιο, αφού εκείνη που αφορά την Τζωρτζίνα βρίσκεται λίγο πριν την έκδοση βουλεύματος, ενώ η δεύτερη υπόθεση για τα δύο μικρότερα παιδιά τής οικογένειας βρίσκεται στην ανάκριση στο στάδιο εξέτασης μαρτύρων.

Μάλιστα, μετά την υποβολή του αιτήματος συνένωσης των δικογραφιών της 34χρονης, η ανάκριση για την Μαλένα και την Ίριδα είχε σταματήσει, ώστε να κριθεί το αίτημα από το Συμβούλιο.

Έπειται από την απόφαση του Δικαστικού Συμβουλίου αναμένεται να συνεχιστεί το ανακριτικό έργο ώστε μετά την εξέταση των μαρτύρων να κληθεί να απολογηθεί και για τα δύο μικρότερα παιδιά της η 34χρονη.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση