«Δες και βρες»: Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι με τον Νίκο Κουρή έρχεται από τις 10 Οκτωβρίου στην ΕΡΤ2

Το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι «Δες και βρες», με παρουσιαστή τον Νίκο Κουρή, θα συνεχίσουν να απολαμβάνουν οι τηλεθεατές της ΕΡΤ από τη Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2022 μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ2, κάθε μεσημέρι την ίδια, στις 13:00.

Καθημερινά, από Δευτέρα έως και Παρασκευή, το «Δες και βρες» θα τεστάρει όχι μόνο τις γνώσεις και τη μνήμη μας, αλλά κυρίως την παρατηρητικότητα, την αυτοσυγκέντρωση και την ψυχραιμία μας. Και αυτό γιατί οι περισσότερες απαντήσεις βρίσκονται κρυμμένες μέσα στις ίδιες τις ερωτήσεις.

Σε κάθε επεισόδιο, τέσσερις διαγωνιζόμενοι καλούνται να απαντήσουν σε 12 τεστ γνώσεων και παρατηρητικότητας.

Αυτός που απαντά σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο και το εισιτήριο για το παιχνίδι της επόμενης ημέρας.

Και αυτή τη σεζόν, κάποια επεισόδια του τηλεπαιχνιδιού θα είναι αφιερωμένα σε φιλανθρωπικό σκοπό, συμβάλλοντας στην ενίσχυση του έργου κοινωφελών ιδρυμάτων.

Έτσι, κάθε Παρασκευή, αγαπημένοι καλλιτέχνες και καλεσμένοι απ’ όλους τους χώρους παίρνουν μέρος στο «Δες και βρες», διασκεδάζουν και δοκιμάζουν τις γνώσεις τους με τον Νίκο Κουρή, συμμετέχοντας στη φιλανθρωπική προσπάθεια του τηλεπαιχνιδιού.

Παρουσίαση: Νίκος Κουρής
Σκηνοθεσία: Δημήτρης Αρβανίτης
Αρχισυνταξία: Νίκος Τιλκερίδης
Καλλιτεχνική διεύθυνση: Θέμης Μερτύρης
Διεύθυνση φωτογραφίας: Χρήστος Μακρής
Διεύθυνση παραγωγής: Άσπα Κουνδουροπούλου
Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Ράλλης
Παραγωγή: Γιάννης Τζέτζας

Εκτέλεση παραγωγής: ABC PRODUCTIONS

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr