Χάρης Τσακωνίδης: Πού είχαμε ξαναδεί τον «Άνθρωπο του Θεού». Δεν θα το πιστεύετε, πάνε χρόνια [φωτο]

Πού είχαμε ξαναδεί τον «Άνθρωπο του Θεού», Χάρη Τσακωνίδη πριν από χρόνια;

Ο Χάρης Τσακωνίδης, που σήμερα ηγείται της «Εκκλησίας των Εθνών», κάποτε εκτελούσε για λογαριασμό της αίρεσης, χρέη… μάνατζερ ποδοσφαιριστών.

Ήταν το μακρινό 2010, όταν ο «εξορκιστής» μαζί με άλλα μέλη της «Εκκλησίας των Εθνών» περνούσε την πόρτα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, συνοδεύοντας δύο νεαρούς Νιγηριανούς ποδοσφαιριστές.

Πρόκειται για τον Σάνι Εμμάνουελ και τον Ογκένι Ονάζι, που είχαν έρθει να δοκιμαστούν και αν ικανοποιούσαν θα εντασσόταν στα τμήματα υποδομής του «τριφυλλιού». Κατά τη άφιξη των νεαρών και των συνοδών τους στην Αθήνα, οι εδώ «πιστοί» είχαν οργανώσει υποδοχή στο αεροδρόμιο με τους περίπου 50 συγκεντρωμένους να κραδαίνουν κλαδιά ελιάς.

Ο Χάρης Τσακωνίδης συμμετείχε στην αντιπροσωπεία που έκανε τις διαπραγματεύσεις ως εκπρόσωπος του ελληνικού τμήματος της «Εκκλησίας των Εθνών» και είχε περισσότερο διεκπαιρεωτικό ρόλο.

Τα νήματα τα κινούσαν οι άνθρωποι που είχαν φέρει τους πιτσιρικάδες από την Νιγηρία στην Ελλάδα, ενώ τις αποφάσεις τις έπαιρναν από τα κεντρικά της αίρεσης. Ο ίδιος είθε συστηθεί στους ρεπόρτερς ως… «άνθρωπος του Θεού».

Ο Σάνι και ο Ονάζι που ήταν μέλη της αίρεσης και ζούσαν στο οικοτροφείο, πέρασαν τα τεστ των ανθρώπων του Παναθηναϊκού, αλλά δεν ντύθηκαν ποτέ στα «πράσινα» καθώς οι οικονομικές απαιτήσεις των ανθρώπων της «Εκκλησίας των Εθνών» είχαν κριθεί υπερβολικές από την διοίκηση της ελληνικής ομάδας.

Τελικά, οι δύο πιτσιρικάδες εντάχθηκαν στις ακαδημίες της ιταλικής Λάτσιο.

Ο Σάνι Εμμάνουελ δεν μπόρεσε να σταδιοδρομήσει στο ποδόσφαιρο.

Αντιθέτως ο Ογκένι Ονάζι, είναι εν ενεργεία διεθνής με την Εθνική Νιγηρίας και αυτή την περίοδο αγωνίζεται στην Ανταλάχ των ΗΑΕ, με ένα συμβόλαιο άνω του 1 εκατομμυρίου ευρώ…

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αφήστε μια απάντηση