Η Ελληνική Λύση συμφωνεί με την πρόταση για σύσταση εξεταστικής επιτροπής της Βουλής

Η Ελληνική Λύση, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της, «συμφωνεί με την πρόταση για σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής της Βουλής για το θέμα των υποκλοπών, η οποία πλέον της καταγγελίας του κ. Νίκου Ανδρουλάκη θα πρέπει να διερευνήσει και τις σοβαρότατες καταγγελίες για την παρακολούθηση 17 Ελλήνων βουλευτών, κάποιοι εκ των οποίων συμμετείχαν σε επιτροπές ύψιστης εθνικής σημασίας».

Σημειώνει πως «η συμπεριφορά τόσο της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ όσο και του καταγγέλλοντος προέδρου του ΠΑΣΟΚ για τη συγκεκριμένη υπόθεση που παραπέμπει σε σκάνδαλο κατασκοπείας εις βάρος της πατρίδας μας είναι εξόφθαλμα περίεργη, στα όρια της ύποπτης» και διερωτάται: «Πώς είναι δυνατόν ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΙΝΑΛ να σιωπούν απέναντι στα συντριπτικά ευρήματα των αμερικανικών διωκτικών αρχών αλλά και διεθνών ερευνητικών οργανισμών που αποκαλύπτουν μία πρωτοφανή υπόθεση που συνιστά μέγιστη απειλή κατά της εθνικής μας ασφάλειας;».

Στην ίδια ανακοίνωση, η Ελληνική Λύση τονίζει ότι «για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι Ν.Δ. – ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ λειτουργούν με γνώμωνα το κομματικό και όχι το εθνικό συμφέρον» και επισημαίνει πως «θα αγωνιστεί ώστε να αποκαλυφθούν όλες οι πτυχές του τεράστιου αυτού σκανδάλου και να οδηγηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι στην ελληνική δικαιοσύνη».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση