SHOPFLIX.gr: Συνεργασία με τη Viva Wallet

Ακολουθώντας πιστά το όραμά του να δημιουργήσει ένα δυναμικό οικοσύστημα και πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των επισκεπτών του, το SHOPFLIX.gr  ξεκινά στρατηγική συνεργασία με τη Viva Wallet. Αξιοποιώντας την πύλη πληρωμών Smart Checkout και ενσωματώνοντας, παράλληλα, πολλαπλές μεθόδους πληρωμών, εξασφαλίζει επιπλέον γρήγορους, εύκολους και αξιόπιστους τρόπους πληρωμής για όλες τις συναλλαγές μέσα στην πλατφόρμα. Μέχρι σήμερα, οι επισκέπτες της πλατφόρμας μπορούσαν να πληρώσουν την παραγγελία τους επιλέγοντας πιστωτική/ χρεωστική κάρτα και αντικαταβολή.

Τώρα, οι πελάτες του SHOPFLIX.gr έχουν ακόμα περισσότερες επιλογές για να ολοκληρώσουν την παραγγελία τους:

  • Apple Pay
  • Google Pay
  • Διατραπεζική Συναλλαγή Iris και
  • το ηλεκτρονικό πορτοφόλι της Viva Wallet

Οι νέοι τρόποι πληρωμής έρχονται να προστεθούν σε μία σειρά υπηρεσιών και λειτουργιών της πλατφόρμας που ανανεώνεται διαρκώς, με στόχο την άρτια αγοραστική εμπειρία και την απαράμιλλη εξυπηρέτηση του πελάτη.

Όλες οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με την εγγυημένη προστασία των προσωπικών δεδομένων και την ασφαλή αποθήκευση όλων των στοιχείων, μέσα από ένα πιστοποιημένο online σύστημα ασφαλείας.

Στη σχετική σελίδα για τους Τρόπους Πληρωμής, οι χρήστες μπορούν να βρουν όλες τις απαραίτητες λεπτομέρειες για να κάνουν τις αγορές τους με ευκολία και ασφάλεια.

Λίγα λόγια για  τη SHOPFLIX.gr

Είμαστε μια νέα εταιρεία, μέλος της Wellcomm, που ιδρύθηκε το 2021. H ομάδα μας έχει πολύχρονη εμπειρία στo λιανεμπόριο και σε υπηρεσίες e-commerce. Με φρέσκια φιλοσοφία, όραμα και διάθεση, δημιουργήσαμε μια πρωτοποριακή πλατφόρμα ηλεκτρονικού εμπορίου, το SHOPFLIX.gr, με σκοπό τη βέλτιστη εμπειρία κάθε χρήστη σε όλο το αγοραστικό ταξίδι, πριν αλλά και μετά από κάθε αγορά. Οι τρεις υποσχέσεις μας: Προσφέρουμε ποικιλία επιλογών, Κάνουμε τα πράγματα εύκολα για πελάτες και συνεργάτες, Τηρούμε τους χρόνους παράδοσης.

Λίγα λόγια για  τη Wellcomm

Είμαστε ένας νέος όμιλος επιχειρήσεων που συνδυάζει την τεχνολογία με τη δημιουργικότητα, για να οικοδομήσει καινοτόμες πλατφόρμες e-commerce. Η Wellcomm καθοδηγείται από την ανθρωποκεντρική (human-to-human) προσέγγισή της, καθώς πιστεύουμε ακράδαντα πως οι άνθρωποι αποτελούν το κλειδί για την καινοτομία και την επιτυχία. Η ομάδα μας αποτελείται από έμπειρα στελέχη της ελληνικής αγορά λιανεμπορίου και ecommerce, σε συνδυασμό με πολλά νέα ταλέντα στον τομέα της τεχνολογίας.

Αφήστε μια απάντηση