Γυναικοκτονία στο Ρέθυμνο: «Σκότωσα τη μητέρα σου» – Όσα είπε ο 60χρονος στους αστυνομικούς (video)

Μια ακόμα γυναικοκτονία πραγματοποιήθηκε στην Κρήτη, στο Άνω Μαλάκι Ρεθύμνου. Το διαζύγιο που ζήτησε η 56χρονη Γεωργία έγινε η αιτία για τον θάνατό της. Ο δράστης ισχυρίστηκε ότι «θόλωσε» και της αφαίρεσε τη ζωή με ένα μαχαίρι.

«Σκότωσα τη μητέρα σου» είπε ο δολοφόνος σύζυγος στον γιο του, ενημερώνοντας τον για το στυγερό έγκλημα που μόλις είχε διαπράξει.

«Θόλωσα, την αγαπούσα… Δεν ήθελα να φύγει… Δεν ήθελα να χωρίσουμε…» είπε ο 60χρονος δράστης στους αστυνομικούς. Ο συζυγοκτόνος, ο οποίος δηλώνει μετανιωμένος, αναμένεται να οδηγηθεί τη Δευτέρα ενώπιον του εισαγγελέα.

Αρχικά, πήρε τηλέφωνο τον γιο του και στη συνέχεια παραδόθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφάλειας του Ρεθύμνου. Ο γιος του ζευγαριού κάλεσε αμέσως το 100.

Σημειώνεται ότι πριν από λίγες μέρες, το ζευγάρι είχε παντρέψει το ένα από τα τέσσερα παιδιά του, κάνοντας ένα μεγάλο γλέντι στο χωριό.

Πρόκειται για τη δεύτερη δολοφονία γυναίκας από τα χέρια του συζύγου της στην Κρήτη, μέσα σε 8 μήνες.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Νοέμβριο η 48χρονη Νεκταρία είχε βρει τον θάνατο από τις μαχαιριές του εν διαστάσει συζύγου της έξω από τη δουλειά της, στον Περιστερά Ιεράπετρας.

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Ειρήνη Βασάλου 

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση