Υπόθεση Πάτρας: Βίαιος και ασφυκτικός ο θάνατος των δύο μικρότερων παιδιών

Στην «πολύκροτη» υπόθεση θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα, με πρωταγωνίστρια τη μητέρα τους, το πόρισμα των δύο ιατροδικαστών περιλαμβάνει στοιχεία, τα οποία επιβεβαιώνουν την εγκληματική ενέργεια ως μηχανισμό θανάτου των δύο μικρότερων παιδιών.

«Ο τρόπος δολοφονίας τους είναι ο ίδιος: ο ασφυκτικός θάνατος», τονίζει η ρεπόρτερ της ΕΡΤ, που ασχολείται με την υπόθεση, Βαλέρια Δολαψάκη.

Στο επίκεντρο τα ιατροδικαστικά πορίσματα 

Πριν μέρες, το πόρισμα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, κατατέθηκε στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, για το θάνατο της Μαλένας και της Ίριδας και δείχνει σύμφωνα με τις πληροφορίες ασφυκτικό θάνατο. Γεγονός που καταδεικνύει ότι πρόκειται για εγκληματική ενέργεια και ότι ανθρώπινος παράγοντας επέφερε το θάνατο των δύο ανήλικων κοριτσιών.

Aυτό προκύπτει από το πόρισμα των ιατροδικαστών Καρακούκη – Καλόγρηα που κατατέθηκε το πρωί της Δευτέρας σύμφωνα με εκπομπή της ΕΡΤ (20/6), στο Τμήμα ανθρωποκτονιών.

Η 33χρονη δηλώνει ακόμη «αθώα»

Με το θόρυβο από την ανακοίνωση του πορίσματος Καρακούκη – Καλόγρηα για τον θάνατο από ασφυξία της Μαλένας και της Ίριδας να μην έχει ακόμα κοπάσει, η φερόμενη ως ύποπτη αμφισβητεί κατηγορηματικά το πόρισμα κι επίσης επιμένει στη αθωότητά της, χωρίς δισταγμό.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση