Ραφήνα – Δολοφονία 42χρονου: Η απολογία των 24χρονων που αλληλοκατηγορούνται (video)

 

Απολογούνται στην ανακρίτρια οι δύο 24χρονοι που συνελήφθησαν για την δολοφονία  42χρονου έξω από νυχτερινό κέντρο στη Ραφήνα, τα ξημερώματα της περασμένης Κυριακής. Πρόκειται για έναν Έλληνα και έναν Αλβανό, οι οποίοι κατηγορούνται για ανθρωποκτονία σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, οπλοφορία και οπλοχρησία.

Οι φερόμενοι δράστες, προσήχθησαν με αλεξίσφαιρο γιλέκο και φέρεται να αλληλοκατηγορούνται για τη δολοφονία. Ο ένας υποστήριξε ότι βρισκόταν σε άμυνα και πως ο φίλος του άνοιξε πυρ. Αντίστοιχη είναι η κατάθεση και του δεύτερου κατηγορούμενου, που ισχυρίστηκε ότι ενώ ο 42χρονος έπεφτε αιμόφυρτος, εκείνος βρισκόταν μέσα στο νυχτερινό κέντρο με φίλους.

Το θύμα με τον ξάδερφό του και δύο κοπέλες, διασκέδασαν στο μαγαζί μέχρι τη στιγμή που  πήγε τουαλέτα και από λάθος έσπρωξε ένα μέλος της άλλης παρέας.

Υπήρξε ένταση και διαπληκτισμός μέσα στο μαγαζί, ωστόσο, με παρέμβαση των ψυχραιμότερων όλοι νόμιζαν ότι το περιστατικό έληξε εκεί. Τελικά έκαναν λάθος και η συνέχεια δόθηκε έξω από το μαγαζί. Ο 42χρονος κατευθύνθηκε προς ένα στενό ανάμεσα σε δυο μαγαζιά. Εκεί του επιτέθηκαν και τον χτύπησαν με αγριότητα με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να καταλήξει.

ΕΡΤ1-Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

www.ertnews.gr

Σοφία Χούντα
image}

Αφήστε μια απάντηση