Γ. Οικονόμου: Σχέδιο Τραμπισμού α λα Γκρέκα από τον ΑλέξηΤσίπρα

Την αποδοκιμασία της κυβέρνησης εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου στην κλιμακούμενη, όπως είπε, «προσπάθεια του Τσίπρα να πλήξει τη δημοκρατία, τους θεσμούς και τον πολιτικό βίο με ένα σχέδιο Τραμπισμού α λα Γκρέκα». Ο κ. Οικονόμου είπε ότι ο κ. Τσίπρας επίμονα στις τελευταίες του τοποθετήσεις «ζήτησε  από τον πρωθυπουργό να ορίσει από τώρα υπηρεσιακό υπουργό Εσωτερικών προκειμένου να πάει όπως λέει “ομαλά η χώρα στην πορεία προς τις εκλογές”»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μίλησε για ανήκουστο αίτημα, εκτός κάθε πολιτικής και συνταγματικής τάξης, που προσβάλλει τη λαϊκή βούληση.

«Αποκαλυπτικό των προθέσεων του κ. Τσίπρα είναι το γεγονός ότι συνδέει το αίτημα για την τοποθέτηση υπηρεσιακού υπουργού Εσωτερικών με τον ισχυρισμό ότι το κάνει προκειμένου να πάει ομαλά η χώρα στην πορεία προς τις εκλογές. ‘Όπως επίσης  και το γεγονός ότι εφημερίδες δημοσιογραφικά όργανα του ΣΥΡΙΖΑ παρουσιάζουν την πρότασή του αυτή με τίτλο “Προαπαιτούμενα για τίμιες εκλογές”. Φαίνεται ότι ο στόχος του κ. Τσίπρα είναι η αμφισβήτηση της ομαλότητας, είναι η αμφισβήτηση των δημοκρατικών θεσμών, είναι η δημιουργία των συνθηκών τοξικότητας».

Κείμενο σε εξέλιξη

 

 

 

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση