Το απόλυτο κόλπο: Έλιωσε σκόρδο και το έτριψε στο παράθυρο. Αuτό που έγινε δεν το πεpίμενε κανείς

Ποιο το φοβερό τρικ με το σκόρδο;

Το σκόρδο, εκτός από ιδιαίτερη γεύση στο φαγητό μας, έχει και άλλες χρήσεις, όπως να βοηθά στην απομάκρυνση της μούχλας από το πλυντήριο.

Θα έχετε παρατηρήσει ότι όταν κόβετε το σκόρδο, κολλάει μετά στα χέρια σας ή στο μαχαίρι που το κόβει.

Σε αυτό οφείλονται οι ενώσεις της σακχαρόζης, γνωστές αλλιώς και ως φρουκτάνες, οι οποίες περιέχονται σε πολύ μεγάλες ποσότητες και σχηματίζουν μια κόλλα, που έχει πολλές πρακτικές χρήσεις γύρω από το σπίτι.

Συγκεκριμένα, με το σκόρδο μπορείτε να διορθώσετε ένα ραγισμένο παράθυρο. Πάρτε, λοιπόν, μια σκελίδα σκόρδου και κόψτε τη στη μέση κατά μήκος.

Πάρτε τη κομμένη σκελίδα και περάστε με αυτή το παράθυρο σας που έχει ραγίσει και πάρτε και μια χαρτοπετσέτα για να σκουπίσετε το χυμό του σκόρδου που περισσεύει.

Το απόλυτο τρικ με το σκόρδο

Με αυτό το τέχνασμα, τα ραγίσματα θα γεμίσουν με την κολλώδη αυτή ουσία και θα αποτραπεί το περαιτέρω ράγισμα του παραθύρου σας. Μπορείτε να κάνετε αυτό το τέχνασμα, και στο παρμπρίζ του αυτοκινήτου σας, σε περίπτωση που έχει ραγίσει από κάποια πέτρα στο δρόμο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, αυτό δεν είναι υποκατάστατο επαγγελματικής χρήσης, αλλά μπορεί να εμποδίζει μεγαλύτερο ράγισμα μέχρι να φτάσετε στο συνεργείο.

Συνεπώς, ακόμη και αν δεν τρώτε σκόρδο, καλό θα ήταν να το έχετε σπίτι σας, καθώς έχει και άλλες χρήσεις εκτός της μαγειρικής και μπορεί να σας χρειαστεί.

ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

Αφήστε μια απάντηση