Δολοφονία Τζωρτζίνας: Τι αποκαλύπτουν οι ηλεκτρονικές συσκευές της 33 – Επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την κεταμίνη

Οι ηλεκτρονικές συσκευές της 33χρονης άρχισαν να «μιλούν» και να αποκαλύπτουν τις διαδικτυακές αναζητήσεις της που σχετίζονται με τοξικές ουσίες και φάρμακα.

Η έρευνα της Αστυνομίας έδειξε ότι από τις 12 Ιανουαρίου μέχρι τις 30 Μαρτίου έκανε συνολικά 27 αναζητήσεις στο Google για ιατροφαρμακευτικό περιεχόμενο.

Η έρευνα επικεντρώθηκε σε αναζήτηση που έγινε στις 17 Ιανουαρίου, 12 ημέρες πριν τη δολοφονία της 9χρονης, όταν η κατηγορούμενη επισκέφτηκε ιστοσελίδα για αναισθητικά φάρμακα, όπου μεταξύ άλλων υπήρχε αναφορά στον όρο κεταμίνη.

Σε νέες δηλώσεις της μέσα από τη φυλακή η 33χρονη επιμένει ότι δεν έχει καμία σχέση με την κεταμίνη και ότι η ουσία αυτή υπήρχε στο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν η κόρη της.

«Εγώ δεν την ήξερα την ουσία αυτή. Πρόσβαση δεν έχω πουθενά και αυτό φαίνεται σιγά- σιγά και θα φανεί μέχρι το τέλος της υπόθεσης. Εγώ δεν έχω πρόσβαση και η κεταμίνη απ’ ό,τι είδα και από τις απαντήσεις του «Παίδων» στη δικογραφία και αυτά, είναι στο βαλιτσάκι της ΜΕΘ που κατέβηκαν να διασωληνώσουν το παιδί», δήλωσε στο Mega.

Η εργαστηριακή εξέταση των ψηφιακών πειστηρίων έδειξε ότι η 33χρονη αναζήτησε στο διαδίκτυο την ημέρα της σύλληψής της τους όρους «κεταμίνη», «κεταμίνη φαινοβαρβιταλη» και «υδροχλωρική κεταμίνη»

Η ανακριτική διαδικασία θα συνεχιστεί τη Μεγάλη Εβδομάδα, με καταθέσεις γιατρών και νοσηλευτών, που σχετίζονται με την υπόθεση.

Ρεπορτάζ: Αλέξανδρος Καλαφάτης

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση