ΣΥΡΙΖΑ: Πρωτοφανής κοινοβουλευτική εκτροπή της ΝΔ εις βάρος του Π. Πολάκη

Για πρωτοφανή για τα κοινοβουλευτικά ήθη εκτροπή από τη ΝΔ εις βάρος βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, έκανε λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση, σχολιάζοντας το επεισόδιο που σημειώθηκε στη Βουλή μεταξύ του Παύλου Πολάκη και του Χαράλαμπου Αθανασίου το βράδυ της Δευτέρας, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πήρε το λόγο και αμφισβήτησε την απόφαση των εισαγγελέων οικονομικού εγκλήματος για την αρχειοθέτηση της υπόθεσης του κ. Γεωργιάδη για τη Novartis.

Ο κ. Αθανασίου κάλεσε επανειλημμένα τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να εφαρμόσει τον Κανονισμό της Βουλής και να τοποθετηθεί για το ζήτημα της ημερήσιας διάταξης που αφορά στο αναπτυξιακό νομοσχέδιο. Η συνεχής άρνηση του κ. Πολάκη τον ανάγκασε να διακόψει τη συνεδρίαση.

«Η κυβέρνηση Μητσοτάκη βαδίζει πλέον σε επικίνδυνα για τη Δημοκρατία μονοπάτια» τόνισε ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

«Ο προεδρεύων Χαράλαμπος Αθανασίου σε διατεταγμένη υπηρεσία δεν δίστασε να κλείσει τα μικρόφωνα στον Παύλο Πολάκη, όταν ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ άρχισε να μιλάει για το σκάνδαλο Novartis με την δικαιολογία ότι μιλάει για άσχετο θέμα. Κάτι όμως που είχε κάνει ελάχιστα λεπτά πριν βουλευτής της ΝΔ, χωρίς να τον διακόψει κάνεις, αφού επαναλάμβανε τα κυβερνητικά ψεύδη για το σκάνδαλο» επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση.

«Το σύστημα Μητσοτάκη αποδεικνύει ότι δεν είναι ούτε Νέα, ούτε Δημοκρατία. Είναι ένα καθεστώς επικίνδυνο για την Δημοκρατία» κατέληξε ο ΣΥΡΙΖΑ.

 

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση