Ο Νίκολας Κέιτζ γίνεται «Δράκουλας» και ζει με ένα κοράκι

Ο ηθοποιός του Χόλιγουντ Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος θα υποδυθεί τον Δράκουλα στη νέα ταινία τρόμου του Κρις Μακέι «Ρένφιλντ», λέει ότι είναι μεγάλος θαυμαστής της γοτθικής κουλτούρας και έχει ένα κατοικίδιο κοράκι. 

Σε συνέντευξή του στους Los Angeles Times, ο Κέιτζ μίλησε για τον μελλοντικό του ρόλο, καθώς και για την προσωπική του ζωή. Ο 58χρονος ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει ένα κατοικίδιο κοράκι με το όνομα Hugan, το οποίο τον προσβάλλει κατά καιρούς. 

«Άρχισε να με φωνάζει. Η κατάσταση είναι κωμική. Όταν βγαίνω έξω από το τα δωμάτιο φωνάζει: «Αντίο», και όταν προχωρώ λίγο πιο πέρα ​​ακούω: «Γάιδαρε»… Τα κοράκια είναι πολύ έξυπνα. Και μου αρέσει η εμφάνισή τους, όπως στα έργα του Έντγκαρ Άλαν Πόε. «Μου αρέσει αυτό το γοτθικό στοιχείο», εξήγησε ο Κέιτζ. 

Όλα αυτά δεν προκαλούν έκπληξη λαμβάνοντας υπόψη τον εκκεντρικό τρόπο ζωής του και κυρίως την επιλογή των ρόλων του. 

Μιλώντας για τον επερχόμενο ρόλο του Δράκουλα, ο Κέιτζ επεσήμανε ότι θα αντλούσε έμπνευση για αυτόν από την περσινή ταινία τρόμου Malignant, το Dracula  του Bela Lugosi του 1931 και την κινηματογραφική μεταφορά του Δράκουλα του Bram Stoker το 1992 από τον Coppola. 

Πηγή: Rts.rs 

Επιμέλεια – Μετάφραση: Λιλιάνα Κούλιτς

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr