A. Mάνος για προβλήματα ηλεκτροδότησης: Εργαζόμαστε σε περιοχές της Αττικής, Εύβοιας, Κεντρικής Ελλάδος

“Μόνο χθες και σήμερα έχουμε αντιμετωπίσει πάνω από 1.000 μικροβλάβες λόγω καταναλώσεων και πάνω από 40 βλάβες σε γραμμές μέσης τάσης. Στην Αττική επιχειρούν πάνω από 550 άτομα του ΔΕΔΔΗΕ μαζί με 150 μηχανήματα έργου” είπε στην ενημέρωση για την κακοκαιρία “Ελπίδα” ο διευθύνων σύμβουλος του ΔΕΔΗΗΕ Αναστάσιος Μάνος και επικέντρωσε τα προβλήματα στη ηλεκτροδότηση σε Αττική, Εύβοια και Κεντρική Ελλάδα.

“Συγκεκριμένα σε Μακεδονία, Θράκη, Πελοπόννησο, Ήπειρο και νησιά δεν υπάρχουν προβλήματα ή ό,τι προβλήματα έχουν ανακύψει τα έχουμε μαζέψει” ενημέρωσε και σημείωσε πως “Στα νησιά το μόνο που είναι τρέχον και υπό διαχείριση είναι σε ένα μικρό κομμάτι της Τήνου.

“Στην Εύβοια κάνουμε επισκευές σε Μαντούδι, Αλιβέρι και Ψαχνά, ενώ στην Κεντρική Ελλάδα τα σημεία στα οποία εργαζόμαστε είναι η Θήβα και πέριξ της Υλίκης και η νότια πλευρά του Πηλίου” ενημέρωσε.

“Στο κομμάτι ειδικότερα της Αττικής, εκεί που έχουμε αντιμετωπίσει προβλήματα από το πρωί, ήταν στις περιοχές της Νέας Μάκρης, Παλλήνης και Σπάτα, όπου ήδη επιχειρούν συνεργεία μας και καθώς ανοίγουν οι δρόμοι με τη συνδρομή των δήμων και της πυροσβεστικής θα μπορέσουν μονάδες μας να συνδράμουν σε επισκευές για να είναι λειτουργικό το συγκεκριμένο κομμάτι του δικτύου” ανέφερε.

Νωρίτερα είχε υπάρξει αναλυτική ενημέρωση από τον ΔΕΔΔΗΕ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση