Θεσσαλονίκη: Εικοσιτετράχρονη κατήγγειλε ότι βιάστηκε σε σουίτα ξενοδοχείου (video)

Μια εικοσιτετράχρονη γυναίκα κατήγγειλε ότι την βίασαν τρεις άντρες σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου, την παραμονή Πρωτοχρονιάς στη Θεσσαλονίκη. Ένας εκ των φερόμενων ως δράστης συνελήφθη. Αρνήθηκε την κατηγορία και ισχυρίστηκε πως υπήρχε συναίνεση.

Η καταγγέλουσα κατέθεσε στην 5η τακτική ανακρίτρια Θεσσαλονίκης ότι τρεις άνδρες τη νάρκωσαν και τη βίασαν σε σουίτα πολυτελούς ξενοδοχείου.

Προ ημερών ο εικοσιεφτάχρονος που φέρεται ως ένας εκ των δραστών κατέθεσε στην ανακρίτρια και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε την κατηγορία του βιασμού.

Με ομόφωνη απόφαση, ο εικοσιεφτάχρονος, ο οποίος είναι γόνος επιχειρηματικής οικογένειας, αφέθηκε ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.

Την ίδια ώρα, ένας ακόμη άνδρας με ανάρτησή του την οποία στην συνέχεια κατέβασε παραδέχτηκε ότι ήταν ένας από τους διοργανωτές του πάρτι και αυτός που πίεσε κοπέλες να παρευρεθούν.

«Την παραμονή της πρωτοχρονιάς διοργανώσαμε εγώ και οι συνεργάτες μου, ένα πάρτυ σε σουίτα γνωστού 5αστερου ξενοδοχείου της πόλης μας. Στη προσπάθεια να γίνει μια όμορφη βραδιά, πίεσα βλακωδώς νεαρές κοπέλες να παραστούν .Η κατάσταση παρεκτράπηκε κατά την διάρκεια της, με αποτέλεσμα να εκτεθεί ανεπανόρθωτα ψυχικά και σωματικά μια κοπέλα που γνωρίζω και ήμουν σαφώς η πιεστική αιτία για να παραστεί στο πάρτυ. Το λιγότερο που έχω να πω είναι ότι οφείλω ένα τεράστιο συγγνώμη»

Με καταιγισμό αναρτήσεων στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης εκφράζονται μηνύματα συμπαράστασης για την εικοσιτετράχρονη.

Ρεπορτάζ: Όλγα Δαδίνη, Κώστας Καντούρης
Επιμέλεια: Μαρία Μαγκλάρα

 

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση