Τζώρτζης Μονογυιός: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα

Μοιραία στάθηκε η πρώτη βόλτα του Τζώρτζη Μονογυιού με τη νέα του Ferrari, καθώς σκοτώθηκε μόλις 2 χλμ μακριά από το σημείο παραλαβής της!

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε το υπερπολυτελές αυτοκίνητο λίγα λεπτά πριν από το τραγικό δυστύχημα, που του στέρησε τη ζωή.

Σύμφωνα με τα έως τώρα στοιχεία το όχημα βγήκε από το δρόμο, χτύπησε σε πινακίδα, έπεσε πάνω σε δένδρο και αμέσως μετά τυλίχθηκε στις φλόγες. Ο πραγματογνώμονας τροχαίων ατυχημάτων, Παναγιώτης Μαδιάς, τόνισε στην ΕΡΤ ότι δεν έχουν εντοπιστεί εμφανή ίχνη πλαγίας ολίσθησης ή τροχοπέδησης, μικρής ή μεγάλης έκτασης. “Είναι ανύπαρκτα τα ίχνη” είπε χαρακτηριστικά.

Σε οπτικό υλικό  διακρίνονται περαστικοί να τρέχουν προς το αυτοκίνητο που έχει τυλιχτεί στις φλόγες για να βοηθήσουν τους επιβαίνοντες. Για τον 45χρονο ήταν ήδη αργά, ενώ η γυναίκα του κατάφερε να βγει από τα συντρίμμια και νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας.

Το πολυτελές αυτοκίνητο μετατράπηκε σε καμένη άμορφη μάζα σιδερικών, ενώ οι αρχές ερευνούν την υπόθεση και όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά.  Αναζητούν μαρτυρίες αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες προκειμένου να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη.

«Η πρώτη εικόνα που έχουμε δείχνει ότι δεν εμπλέκεται άλλο αυτοκίνητο στο χθεσινό δυστύχημα στη Βούλα, όπου έχασε τη ζωή του ο οδηγός και τραυματίστηκε η σύζυγός του. Συγκεντρώνουμε βίντεο από κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας της περιοχής, ενώ έχουμε αναθέσει σε ειδικό πραματογνώμονα να συντάξει πόρισμα» τονίζουν στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων πηγές της Τροχαίας για το σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα. Σημειώνεται, τέλος, ότι προανάκριση για το δυστύχημα διενεργεί η Τροχαία Ελληνικού.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση