Σοκαρισμένη δηλώνει η πρώην σύντροφος του Τζ. Μονογυιού: «Ήταν τραγικός ο θάνατός του»

Σοκαρισμένη δηλώνει η πρώην σύντροφος του Τζώρτζη Μονογυιού για το τραγικό δυστύχημα για το οποίο ενημερώθηκε τηλεφωνικά, όπως λέει, από κοινούς τους φίλους.

Μιλώντας στο protothema.gr, η γυναίκα που απέκτησε μαζί του ένα παιδί ανέφερε μεταξύ άλλων: «Στην αρχή νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα. Με πήραν κοινοί μας φίλοι και με ενημέρωσαν. Ήμουν στην φάση να κοιμίσω τα παιδιά μου και έπαθα σοκ. Δεν ήξερα αν είναι αλήθεια. Δεν έχω κοιμηθεί ούτε μια ώρα. Ήταν τραγικός ο θάνατός του».

Όπως αναφέρει: «Είχαμε πολύ καλές επαφές λόγω παιδιού. Ερχόταν και έπαιρνε τη μικρή. Την Τετάρτη, τον είδα τελευταία φορά. Την πήρε από το σχολείο και μου την έφερε το απόγευμα. Ο Γιώργος ήταν ένας εξαιρετικός πατέρας. Αγαπούσε πολύ την κόρη που έχουμε αποκτήσει μαζί όσο και το μωράκι που απέκτησε με τη νέα σύζυγό του και είναι περίπου 1.5 ετών.

Το κυριότερο είναι ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια μάνα που υποφέρει γιατί η μητέρα του βιώνει όλο αυτό τον πόνο. Σε ό,τι αφορά τη δική μου την πλευρά το παιδί μου πάντα θα θυμάται τον πατέρα της. Θα τον έχει πολύ ψηλά. Η μικρή δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. Σε συνεννόηση με την παιδοψυχολόγο θα διαχειριστούμε την κατάσταση».

Σχετικό Άρθρο: Τζώρτζης Μονογυιός: Βίντεο ντοκουμέντο λίγο πριν το μοιραίο δυστύχημα

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση