Με ανανεωμένη ιστοσελίδα η γενική γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας

Η γενική γραμματεία Έρευνας και Καινοτομίας (ΓΓΕΚ), στο πλαίσιο της αναβάθμισης των υπηρεσιών της και της δημιουργίας περιβάλλοντος φιλικού προς τον πολίτη, προχώρησε σε πλήρη ανανέωση της ιστοσελίδας της.

Έτσι, όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση, στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://gsri.gov.gr τα μέλη της επιστημονικής και ερευνητικής κοινότητας και κάθε ενδιαφερόμενος πολίτης μπορεί να έχει άμεση πρόσβαση σε οτιδήποτε τους αφορά ως προς τις δραστηριότητες ΓΓΕΚ, των εποπτευόμενων Ερευνητικών και Τεχνολογικών Φορέων, του ΕΛΙΔΕΚ, της ΕΥΔΕ/ΕΤΑΚ και πληροφορίες για τα Ευρωπαϊκά Ερευνητικά Προγράμματα και τους Διεθνείς Οργανισμούς με τους οποίους συνεργάζεται η ΓΓΕΚ.

Η δημιουργία της νέας ιστοσελίδας έχει ως στόχο τη διάχυση της πληροφορίας με αμεσότητα, λειτουργικότητα και αποτελεσματικότητα, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες της νέας εποχής και να είναι πιο επιδραστικό το έργο της υπηρεσίας.

Ο γενικός γραμματέας Έρευνας και Καινοτομίας, Αθανάσιος Κυριαζής, δήλωσε: «Η νέα ιστοσελίδα της ΓΓΕΚ συνάδει με τον χαρακτήρα της, ως μιας σύγχρονης δημόσιας υπηρεσίας με αποστολή τον σχεδιασμό, και τον συντονισμό της υλοποίησης της Πολιτικής Έρευνας, Τεχνολογικής Ανάπτυξης και Καινοτομίας. Ανταποκρίνεται στις σύγχρονες ανάγκες και απαιτήσεις τόσο του ανθρώπινου δυναμικού της ΓΓΕΚ όσο και των επισκεπτών της, οι οποίοι επιζητούν άμεση και πλήρη ενημέρωση σχετικά με τις δράσεις και τη λειτουργία της».

Σημειώνεται ότι η προηγούμενη έκδοση της ιστοσελίδας θα παραμείνει ενεργή και μπορείτε να την επισκεφθείτε μέσω της αρχικής σελίδας της νέας έκδοσης.

Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της νέας ιστοσελίδας επιμελήθηκε η Ομάδα Σχεδιασμού και Ανάπτυξης Εφαρμογών του Γραφείου Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης του ΕΚΕΦΕ Δημόκριτος, καθώς και το τμήμα Επικοινωνίας και Προβολής Έρευνας και Καινοτομίας/ΓΓΕΚ.

www.ertnews.gr

Κυριάκος Καρυώτης

Αφήστε μια απάντηση