Ο καιρός με τον Σάκη Αρναούτογλου: Λιακάδα και μεγάλη διαύγεια στην ατμόσφαιρα τα επόμενα 24ωρα (video)

Λιακάδα, φοβερή διαύγεια και ορατότητα, και πολύ λίγες αραιές συννεφιές θα είναι τα χαρακτηριστικά του καιρού στις περισσότερες περιοχές της χώρας τα επόμενα 24ωρα.

Καθώς τα σύννεφα κινούνται προς τα νότια, από το βράδυ της Πέμπτης θα έχουμε κάποια φαινόμενα στην Κρήτη ακόμα και με τη μορφή χιονιού στα ορεινά. Κατά τ’ άλλα όσο βαδίζουμε προς την Παρασκευή ο χάρτης της χώρας «καθαρίζει» από τα βόρεια προς τα νότια.

Η Αττική θα έχει λιακάδα από το πρωί με διαύγεια και καλή ποιότητα στην ατμόσφαιρα. Τοπικές συννεφιές στα ανατολικά δεν θα διαρκέσουν πολύ. Οι άνεμοι, με εξαίρεση τις πρωινές ώρες στον Ευβοϊκό που θα είναι πιο έντονοι, θα πνέουν εξασθενημένοι στα 3 με 4 μποφόρ και η θερμοκρασία θα κυμανθεί στους 1 με 10 βαθμούς Κελσίου.

Στην Θεσσαλονίκη και στην Κεντρική Μακεδονία καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας θα κυριαρχήσει ηλιοφάνεια με διαύγεια και καλή ορατότητα, με κάποιες αραιές συννεφιές το μεσημέρι και το απόγευμα τοπικά. Οι βοριάδες στα 3 με 4 μποφόρ, η θερμοκρασία στην Θεσσαλονίκη στους 2 με 11 αλλά γύρω από αυτήν στους -5 με -6 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού από τον Σάκη Αρναούτογλου:

 

 

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση