Τι παραγγέλνουν delivery οι Έλληνες;

Perierga.gr - Τι παραγγέλνουν delivery οι Έλληνες;

H Rocket, η διεθνής υπηρεσία online παραγγελίας και διανομής φαγητού, διεξήγαγε έρευνα προσδιορισμού των τάσεων online παραγγελίας φαγητού στη χώρα μας.

Ποιες είναι οι προτιμησείς των Ελλήνων στις online παραγγελίες delivery φαγητού;

1. Burgers και πίτσα: Έχοντας παγιωθεί ως διαχρονικά αγαπημένες επιλογές, παραμένουν σταθερά υψηλά στην προτίμηση για τους περισσότερους καταναλωτές καταλαμβάνοντας το 20% των παραγγελιών.

2. Υγιεινό φαγητό: Τα veggie wraps, οι σαλάτες, τα μπολ κινόα και οι σούπες αντιστοιχούν στο 16% των καθημερινών παραγγελιών. Οι υγιεινές διατροφικές συνήθειες αποτελούν πλέον τάση ανάμεσα στους Έλληνες, ειδικά στα αστικά κέντρα στα οποία οι άνθρωποι αναζητούν πιο ποιοτική τροφή που θα τους δώσει ενέργειά για τις ανάγκες μιας απαιτητικής ημέρας!

3. Καφές: Το 15% όλων των παραγγελιών στη Rocket αφορά τον καφέ, με τον κρύο (ανεξάρτητα από τις καιρικές συνθήκες) να είναι η κορυφαία επιλογή! Ο freddo espresso είναι ο βασιλιάς των καφέδων, αλλά και ο ζεστός καπουτσίνο είναι ιδιαίτερα δημοφιλής.

4.Σουβλάκι: Δημοφιλής και συνήθης επιλογή των Ελλήνων το σουβλάκι με το 13% των παραγγελιών της Rocket να προέρχονται από αυτό.

5. Γλυκά: Τα στατιστικά δείχνουν ότι οι Έλληνες νιώθουν να τους «πέφτει το ζάχαρο» και τους πιάνει η λιγούρα για κάτι γλυκό γύρω στις 4 μ.μ., ενώ παίρνουν τον απογευματινό τους καφέ και η πρώτη σκέψη που περνάει από το κεφάλι τους είναι η εξής: ντόνατς! Πράγματι, το 13% των παραγγελιών της Rocket αφορούν τα γλυκά!

6. Ελληνικό φαγητό: Το παστίτσιο, ο μουσακάς, τα γεμιστά και όλες οι κλασικές «μαμαδίστικές» ελληνικές συνταγές έχουν εξέχουσα θέση στο καθημερινό διαιτολόγιο των Ελλήνων καταλαμβάνοντας το 8% των παραγγελιών της Rocket.

7. Διεθνής κουζίνα: Η ασιατική κουζίνα αντιπροσωπεύει το 7%, της Μέσης Ανατολής το 5% και η μεξικανική το 3% των παραγγελιών της Rocket.

No votes yet.
Please wait…

Αφήστε μια απάντηση