Έρευνα: Ποια τρόφιμα αυξάνουν τον κίνδυνο δεύτερου εμφράγματος ή εγκεφαλικού επεισοδίου

Η κατανάλωση εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων αποτελεί μείζονα ανησυχία λόγω των πιθανών αρνητικών επιπτώσεών τους στην υγεία. Μια νέα μελέτη του Τμήματος Επιδημιολογίας και Πρόληψης του I.R.C.C.S. Neuromed στο Pozzilli (Ιταλία) διερεύνησε τις επιπτώσεις στην υγεία ορισμένων εξαιρετικά επεξεργασμένων τροφίμων, σε άτομα που πάσχουν ήδη από καρδιαγγειακά νοσήματα. Τα ευρήματα υποδεικνύουν υψηλότερο κίνδυνο δεύτερου εμφράγματος (ή […]

Εύη Τσιριγωτάκη

Αφήστε μια απάντηση