Οι δυσκολίες του νέου επιχειρείν εν μέσω πανδημίας (video)

Η Άσπα Νικογεώργου, ιδιοκτήτρια παραδοσιακού μαγειρείου άνοιξε μέσα στην καραντίνα, λίγες ημέρες πριν από το lockdown.

Τον Οκτώβρη του 2020, λίγες μέρες πριν τους περιορισμούς για την πανδημία, η Άσπα Νικογεώργου άνοιξε ένα παραδοσιακό μαγειρείο, αφού αποφάσισε να κάνει επάγγελμα αυτό που αγαπά. Να μαγειρεύει παραδοσιακές ελληνικές συνταγές. Ξεκινάει από τις 6 το πρωί την προετοιμασία, ετοιμάζει τα φαγητά της και μετά κάνει ντελιβερι.

Η Άσπα, έχει ξεκινήσει να δουλεύει από τα 17 της στη λαχαναγορά και έκτοτε έχει κάνει πολλά επαγγέλματα, όπως καθαρισμούς κτηρίων, μέχρι και να παραδίδει μαθήματα μαθηματικών.

Σήμερα, σχεδόν έναν χρόνο μετά τη λειτουργεία της επιχείρησης της, πάρα τις δυσκολίες δεν χάνει το χαμόγελο της και αισιοδοξεί!

Ρεπορτάζ: Νία Αβδελλή

www.ertnews.gr

Γεωργία Παμπουχίδου
image}

Αφήστε μια απάντηση