Ανεμβολίαστοι μητέρα και γιος που πέθαναν από κορονοϊό στο Νοσοκομείο του Βόλου

Δήλωναν ευτυχείς που νόσησαν από τον κορονοϊό, μητέρα και γιός και έτσι δεν θα ήταν απαραίτητο να εμβολιαστούν, αλλά η μοίρα καθόρισε αλλιώς το παιχνίδι και χάθηκαν και οι  δυο από την νόσο της Covid 19. Ο γιος 56ετών, υπέρβαρος,  ήταν αυτός που αρρώστησε πρώτος και μεταφέρθηκε με σοβαρά αναπνευστικά προβλήματα στο Νοσοκομείο και δυο μέρες μετά διασωληνώθηκε. Η μητέρα νοσηλεύονταν στην κλινική Covid, χωρίς υποκείμενα νοσήματα. Και ενώ ο γιός της, έδινε μάχη να κρατηθεί στη ζωή, εκείνη δεν άντεξε και άφησε την τελευταία της πνοή στο Νοσοκομείο. Πριν οι συγγενείς προλάβουν να θρηνήσουν για τον χαμό της 77χρονης, χθες ήρθε και η είδηση του θανάτου του 56χρονου. Σύμφωνα με τους γιατρούς που τους περιέθαλπαν, όταν έφτασαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο η κατάστασή τους δεν ήταν καλή, κυρίως για τον 56χρονο, αφού καθυστέρησαν αρκετά να ζητήσουν βοήθεια.

Μητέρα και γιός διατηρούσαν καφενείο στον Αλμυρό και δήλωναν αρνητές του εμβολιασμού, ενώ εξετάζονται ενδελεχώς οι επαφές τους λόγω και της φύσης της δουλειάς τους, αφού η διασπορά του ιού μπορεί να είναι μεγάλη.

Η κατάσταση στο νοσοκομείο του Βόλου

Σήμερα στο Νοσοκομείο του Βόλου, λειτουργεί μια κλινική Covid στην οποία νοσηλεύονται 24 ασθενείς (από 17 ετών έως 82) και 2 άτομα στην ΜΕΘ Covid. Αν και για την ώρα οι νοσηλείες είναι λίγες, υπάρχει ανησυχία ότι τις επόμενες ημέρες θα ανέβουν τα κρούσματα, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν καταγράφεται στην κοινότητα

Τρεις αρνητές γιατροί στο Πειθαρχικό

Τρεις γιατροί μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Μαγνησίας παραπέμπονται στο Πειθαρχικό Συμβούλιο, το οποίο θα πρέπει να αποφασίσει αν οι τρεις γιατροί με την στάση τους έβλαψαν τη δημόσια υγεία και παραπλάνησαν πολίτες. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι δυο υγειονομικοί αμφισβήτησαν την ύπαρξη κορονοϊού και απέτρεπαν τους πολίτες να προχωρήσουν στον εμβολιασμό κατά του ιού.

 

 

www.ertnews.gr

ΦΡΟΣΩ ΠΑΥΛΟΥ
image}

Αφήστε μια απάντηση