«Σε ξένα χέρια» – Πρεμιέρα σήμερα για τη νέα σειρά της ΕΡΤ – Δηλώσεις από τους πρωταγωνιστές (video)

Ο Γιάννης Μπέζος και η Χριστίνα Αλεξανιάν, πρωταγωνιστές της νέας τηλεοπτικής σειράς «Σε ξένα χέρια», που κάνει πρεμιέρα σήμερα μέσα από την Κρατική Ραδιοτηλεόραση, μίλησαν στην ΕΡΤ για την ελληνική μυθοπλασία που επανακάμπτει.

«’Εχουμε ένα ισχυρό κείμενο και μια καλή διανομή. Μας ενδιαφέρει ο κόσμος να περάσει καλά. Θα τους κάνουμε μια καλή συντροφιά γι’ αυτή τη μία ώρα», δήλωσε στις «Συνδέσεις» ο Γιάννης Μπέζος.

Η απαγωγή ενός βρέφους γίνεται η πηγή γέλιου της νέας καθημερινής σειράς της ΕΡΤ, χάρη σε μερικούς από τους πιο αγαπημένους ηθοποιούς της μικρής οθόνης.

«Αυτό είναι η αφετηρία. Το θέμα είναι άλλο. Το θέμα της απαγωγής είναι ο καταλύτης. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι πώς εμπλέκονται κωμικά, και όχι μόνο, δύο μεγάλες οικογένειες οι οποίες είναι ανταγωνιστικές», περιέγραψε την πλοκή της νέας σειράς ο Γιάννης Μπέζος.

Μιλώντας ο δημοφιλής ηθοποιός για τη σειρά «Σε ξένα χέρια», στην οποία πρωταγωνιστεί είπε ότι το ζητούμενο είναι να μην είναι μια αμιγής κωμωδία αλλά μια ιστορία που μας θυμίζει κάτι από τον εαυτό μας, από τον περίγυρό μας η οποία έχει και πιο μινόρε στοιχεία.

Για τον κωμικό της ρόλο στη σειρά μίλησε η Χριστίνα Αλεξανιάν. «Είναι πραγματικά μια σειρά που περνάμε με γέλιο και χαρά και περιμένω να το εισπράξει έτσι και το κοινό. Αδημονώ και εγώ όπως και οι θεατές να δω σήμερα το πρώτο επεισόδιο στις δέκα το βράδυ».

www.ertnews.gr

Γεωργία Παμπουχίδου