‘Εγκλημα – Ρόδος: «Ο δράστης ήθελε να αλλάξει τις κάμερες για άλλοθι» – Νέα καταγγελία

Για τον 39χρονο δράστη, αλουμινά στο επάγγελμα, που μετά τη δολοφονία της πρώην συντρόφου του έβαλε τέλος στη ζωή του στην οικία του, στον οικισμό Θεοτόκος μίλησε αποκλειστικά στην ΕΡΤ άτομο που τον γνώριζε από την παιδική του ηλικία. Κατήγγειλε ότι «ο 39χρονος ζητούσε «να γυρίσει τις κάμερες δύο ημέρες πίσω», για να έχει άλλοθι για τη στιγμή της δολοφονίας, το μεσημέρι της Τετάρτης στη Ρόδο με θύμα την 30χρονη εκπαιδευτικό.

Σύμφωνα με τη νέα καταγγελία ο 39χρονος τηλεφώνησε στο άτομο που είχε να δει 22 χρόνια ζητώντας βοήθεια στην παραποίηση βιντεοσκοπημένου υλικού, ενώ μίλησε για τα προβλήματα που είχε «με την παλιά του γυναίκα», και αναφέρθηκε στη σχέση του με την εκπαιδευτικό, ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Σε δεύτερο όμως τηλεφώνημα είπε ότι δεν τον απασχολούσε το θέμα της κάμερας.

«Δεν καταλάβαινα τι ήθελε να κάνει. Χθες  έμαθα, για το έγκλημα και την αυτοκτονία κι έπεσα από τα σύννεφα»,  είπε ο καταγγέλλων.

Άνθρωπος με βεβαρυμένο ιστορικό βίας σε βάρος γυναικών, με τις οποίες είχε συνάψει σχέσεις κατά το παρελθόν, ήταν ο δράστης όπως καταγγέλλει η πρώην σύντροφος του 40χρονου.

Και η ίδια είχε δεχτεί απειλές από το δράστη, τον οποίο αποφάσισε να χωρίσει πριν από έναν χρόνο λόγω της βίαιης συμπεριφοράς του.

Η 32χρονη εκπαιδευτικός φέρεται να είχε μιλήσει στην οικογένειά της για τα προβλήματα που αντιμετώπιζε το τελευταίο διάστημα, πριν χωρίσει.

Ο δράστης, αφού την πυροβόλησε δύο φορές με κυνηγετική καραμπίνα, αυτοκτόνησε. Δίπλα του, σύμφωνα με πληροφορίες, βρέθηκε σημείωμα στο οποίο ανέφερε τους λόγους που τον οδήγησαν στην πράξη του.

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση