Δήμαρχος Δράμας στο Πρώτο για το τοπικό lockdown: Εάν δεν προχωρήσουν οι εμβολιασμοί θα έχουμε πολύ μεγάλο θέμα (audio)

«Εάν δεν προχωρήσουν οι εμβολιασμοί θα έχουμε πολύ μεγάλο θέμα σε μια περιοχή με μεγάλη ανεργία και δυσκολίες στο επιχειρείν. Να μη δυσκολέψουμε ακόμη περισσότερο τα πράγματα», τόνισε στο Πρώτο Πρόγραμμα 91,6 και 105,8 και στη Νεφέλη Λυγερού ο δήμαρχος Δράμας, Χριστόδουλος Μαμσάκος, αναφορικά με την επιβολή lockdown στην περιοχή (μαζί με Καστοριά και Ξάνθη), η οποία έχει χαρακτηριστεί ως «πρωταθλήτρια» των αντιεμβολιαστών.

«Υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι που θεωρούν ότι δεν πρέπει να εμβολιαστούν. Άλλοι φοβούνται για την υγεία τους και ζητούν καλύτερη ενημέρωση», σημείωσε.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Δράμας, είναι πολύ δύσκολη η κατάσταση στην περιοχή. «Προσπαθήσαμε να λάβουμε όλα τα μέτρα για να μη φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Δυστυχώς, όμως, η εξέλιξη ήταν ραγδαία και αναγκαστήκαμε να μπούμε σε περιοριστικά μέτρα, τα οποία θίγουν και τις επιχειρήσεις, την τοπική οικονομία», επισήμανε.

«Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι η ατομική μας ευθύνη έχει βαρύνοντα ρόλο στο γενικό σύνολο. Τηρώντας τα μέτρα, βοηθάμε τους εαυτούς μας, τις οικογένειές μας, αλλά και την τοπική οικονομία, την περιοχή μας», υπογράμμισε ο κ. Μαμσάκος.


 

www.ertnews.gr

Γρηγόρης Νιάκας
image}

Αφήστε μια απάντηση