ΔΕΘ: Το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο παρουσίασε η Φ. Γεννηματά (video)

Στη Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης βρέθηκαν οι αρχηγοί της ελάσσονος αντιπολίτευσης, πλην του Κυριάκου Βελόπουλου. Το Πράσινο Κοινωνικό Συμβόλαιο παρουσίασε η Φώφη Γεννηματά εξαπολύοντας σφοδρή κριτική στην κυβέρνηση.

«Η δική μας πορεία είναι αταλάντευτη. Αλλαγή. Η Ελλάδα αποζητά τη νέα Αλλαγή μετά την αποτυχία των Κυβερνήσεων τόσο του ΣΥΡΙΖΑ όσο και τώρα της ΝΔ».

Κρίσιμο ρόλο στην υλοποίηση του Σχεδίου -σημείωσε η κα Γεννηματά- θα διαδραματίσει η Αλλαγή των πολιτικών συσχετισμών στην Ευρώπη με πρώτο βήμα την νίκη των Γερμανών σοσιαλδημοκρατών και έκανε δριμεία κριτική στην κυβέρνηση για συντηρητικές πολιτικές.

«Η Κυβέρνηση της ΝΔ δεν μπορεί. Η πολιτική της δεν αλλάζει. H κυβέρνηση Μητσοτάκη, στη σκιά της πανδημίας φτιάχνει μια Ελλάδα για λίγους».

Με την Διοίκηση της ΔΕΘ συναντήθηκε ο Δημήτρης Κουτσούμπας

Ο Κυριάκος Βελόπουλος και φέτος δεν θα δώσει το παρών στη Διεθνή Έκθεση καθώς θεωρεί ότι είναι ύβρις η παρουσία πολιτικών σε ένα οικονομικό γεγονός.

Ο Γιάνης Βαρουφάκης συναντήθηκε με το Σωματείο Εργαζομένων ΕΥΑΘ και την Πρωτοβουλία «Σώστε το Νερό». «Το νερό είναι για μας υπέρτατο αγαθό. Συμβολιζει αυτά που δεν πρέπει να χάσουμε στο όνομα της κερδοφορίας».

Πηγή: ΕΡΤ / Ρεπορτάζ: Λίνα Μπεθάνη

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση