Ένοπλη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφικό ντοκουμέντο (video)

Ανθρωποκυνηγητό έχουν εξαπολύσει οι αρχές προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δύο δραστών, οι οποίοι με την απειλή Καλάσνικοφ λήστεψαν τράπεζα μέρα μεσημέρι στην οδό Μητροπόλεως και διέφυγαν πεζή. Φωτογραφικό ντοκουμέντο με τους δύο ένοπλους ληστές μέσα στην τράπεζα στην οδό Μητροπόλεως εξασφάλισε η ΕΡΤ. 

Είναι η στιγμή που έχουν αφαιρέσει περίπου 11.000 ευρώ από τα ταμεία και βγαίνουν από την τράπεζα, χρησιμοποιώντας ως ασπίδα ασφαλείας μια γυναίκα.

Ο ένας φοράει βερμούδα, χακί  καπέλο, μάσκα προστασίας για τον κορονοϊό,  γυαλιά μυωπίας και μακρυμάνικη μπλούζα.

Ο δεύτερος έχει  σακίδιο πλάτης, φοράει κοντομάνικη μπλούζα, χακί βερμούδα, χειρουργική μάσκα, και είναι ο ληστής με το τατουάζ στο αριστερό του χέρι.

Η κινηματογραφική ληστεία σημειώθηκε  στις 11:35 στην καρδιά της Αθήνας. Οι δύο δράστες μπήκαν στην τράπεζα σαν πελάτες και αμέσως έβγαλαν τα όπλα. Με καλάσνικοφ και πιστόλι ακινητοποίησαν  υπαλλήλους και πελάτες, αφαίρεσαν τα χρήματα και έφυγαν αντίθετα προς την οδό Μητροπόλεως.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές  είναι η δεύτερη ληστεία σε τράπεζα στο κέντρο της πρωτεύουσας τις τελευταίες σαράντα ημέρες με τους ίδιους δράστες που έχει μπει στο μικροσκόπιο του Τμήματος Διαρρηκτών και άλλων κεντρικών υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ

Ρεπορτάζ: Γιώργος Γεραφέντης

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση