Τραγωδία: Γονείς σκότωσαν το 10 ημερών μωρό τους και έριξαν την ευθύνη στη γάτα

Σοκ προκαλεί η τραγωδία με γονείς και το 10 μηνών μωρό τους.

Για παιδική κ@κοποίηση κατηγορούνται γονείς από τη Βιρτζίνια στις ΗΠΑ μετά τον θάνατο της μόλις 10 ημερών κόρης τους.

Το μωρό διαπιστώθηκε ότι υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις τις οποίες ο πατέρας της προσπάθησε να… ρίξει στην γάτα της οικογένειας.

Οι Matthew and Elizabeth Sebolka συνελήφθησαν για την κακοποίηση της νεογέννητης Raven μέσα στο ίδιο τους το σπίτι με την αστυνομία να ανακοινώνει ότι θα υπάρξουν και νέες κατηγορίες κατά του ζευγαριού.

Πώς αποκαλύφθηκε η υπόθεση

Η υπόθεση αποκαλύφθηκε όταν η αστυνομία ενημερώθηκε από τους γιατρούς νοσοκομείου για την διακομιδή ενός βρέφους με πολύ σοβαρά τραύματα στις 30 Ιουλίου.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές που επικαλείται η New York Post, το μωρό είχε μελανιές στο κεφάλι, κάταγμα στο κρανίο και σημάδια στραγγαλισμού.

Ο πατέρας του παιδιού υποστήριξε στους αστυνομικούς άφησε το κορίτσι στο κάθισμα του αυτοκινήτου, πήγε στην τουαλέτα και όταν επέστρεψε βρήκε τη γάτα της οικογένειας να κάθεται πάνω στον λαιμό του μωρού.

Ο πατέρας της μικρής είπε, ακόμα, ότι ειδοποίησε την σύζυγό του και μητέρα του βρέφους η οποία διαπίστωσε ότι είχε εξανθήματα και φουσκωμένα μάτια και αποφάσισε να μεταφέρει το παιδί στο νοσοκομείο με το λεωφορείο.

Το μωρό κατέληξε στις 10 Αυγούστου με τον ιατροδικαστή να μιλά για ανθρωποκτονία.

Οι παππούδες της Raven στο συγκινητικό μήνυμά τους ζήτησαν αντί για στεφάνια ή δωρεές να είναι πιο κοντά στα παιδιά τους.

Αφήστε μια απάντηση