Σε ρυθμούς Ρολάν Γκαρός κινείται το Προάστιο Καρδίτσας, το χωριό του Στέφανου Τσιτσιπά (video)

Υπερηφάνεια και ανυπομονησία για τον τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης, κόντρα στον Νόβακ Τζόκοβιτς νιώθουν οι συντοπίτες του κορυφαίου Έλληνα τενίστα, στο Προάστιο Καρδίτσας, το χωρίο του Στέφανου Τσιτσιπά.

Ανάμεσά τους και ο αντιδήμαρχος Παλαμά, Απόστολος Μοσχόπουλος, ο οποίος μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ δήλωσε: «Είναι μεγάλη χαρά όλων των δημοτών, αλλά και όλων των Ελλήνων που έχει φτάσει μέχρι εδώ. Ελπίζουμε να τα καταφέρει και να πάει καλά αύριο».

Στο Προάστιο Καρδίτσας, το χωριό του Τσιτσιπά, συγγενείς και φίλοι όλοι θα είναι συντονισμένοι για να δουν από την ΕΡΤ1 και διαδικτυακά από το ERTFLIX την αναμέτρηση μεταξύ δύο κορυφαίων αντισφαιριστών, του Στέφανου Τσιτσιπά και του Νόβακ Τζόκοβιτς.

Στο μεταξύ για την σπουδαία πορεία του ελληνικού τένις μίλησε στην εκπομπή “Κάτι τρέχει με τη Μάριον” ο Τάσος Μπαβέλας, εθνικός προπονητής τένις.

Επιχειρώντας να κάνει μια πρόβλεψη ο κ. Μπαβέλας δήλωσε ότι ο Τζόκοβιτς θα είναι ένας πολύ δύσκολος αντίπαλος απέναντι στον Τσιτσιπά. “Κατά τη γνώμη μου ο Τζόκοβιτς έπαιξε το καλύτερο παιχνίδι που έχει παίξει στη ζωή του σε χωμάτινη επιφάνεια… Νομίζω ότι το παιχνίδι θα κριθεί από το πόσο σωματικά είναι έτοιμοι να παίξουν ένα μακρύ παιχνίδι. Πιο καταπονημένος είναι ο Τζόκοβιτς και η ένταση του παιχνιδιού του Τζόκοβιτς ήταν πιο μεγάλη”.

Ρεπορταζ Β. Μητρούσιας

www.ertnews.gr

Γεωργία Παμπουχίδου
image}

Αφήστε μια απάντηση