Αυξημένη κίνηση στην Αθήνα – Χωρίς προβλήματα στη Θεσσαλονίκη

Όπως προκύπτει από τη συνεχή ενημέρωση της ΕΛΑΣ για την κίνηση στους δρόμους, αυξημένη είναι η κυκλοφορία σε βασικούς άξονες της Αθήνας, σε αντίθεση με τη Θεσσαλονίκη όπου η κίνηση διεξάγεται χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ειδικότερα στην Αθήνα, αυξημένη είναι η κίνηση στην άνοδο του Κηφισού από τη Λαχαναγορά έως την Αχαρνών, στη Λ. Αθηνών προς Ασπρόπυργο, στην άνοδο της Βασιλέως Κωνσταντίνου και την Πέτρου Ράλλη. Προβλήματα επίσης θα αντιμετωπίσουν οι οδηγοί στην άνοδο της Κηφισίας από Κατεχάκη έως Εθνικής Αντιστάσεως, στην κάθοδο της Κηφισίας από Αττική Οδό και στην άνοδο της Καλλιρόης.

Επίσης, λίγο αυξημένη κυκλοφορία έχει τώρα στη άνοδο του Κηφισού από την Αττική οδό μέχρι την Λεωφόρο Αθηνών, στην Αλεξάνδρας, στην Ηλιουπόλεως στο ύψος Γυμναστικής Ακαδημίας.

Στην κάθοδο της βασιλίσσης σοφίας, τη λεωφόρο Αλεξάνδρας έως τον Χίτλερ, στην άνοδο της βασιλίσσης σοφίας από το Σύνταγμα στην Κατεχάκη, στη λεωφόρο Συγγρού και Αμαλίας, από το ύψος της Λαγουμιτζή και στην Ελευθερίου Βενιζέλου από πλατεία Ηλιούπολης έως τον Καρέα, όχι όμως μεγάλες καθυστερήσεις για πρωινό Παρασκευής.

Αναλυτικά η κίνηση στους δρόμους της Αθήνας με τον Κίμωνα Λογοθέτη

www.ertnews.gr

Ιωάννης Δασκαλάκης
image}

Αφήστε μια απάντηση