Χατζηδάκης: Η αντιπολίτευση κάνει το άσπρο, μαύρο για το εργασιακό νομοσχέδιο

Του εργασιακού νομοσχεδίου υπεραμύνεται ο υπουργός Εργασίας Κωστής Χατζηδάκης με νέες δηλώσεις του μετά τις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις.

Ο υπουργός εξαπολύει επίθεση στην Αντιπολίτευση κατηγορώντας την ότι διαστρεβλώνει την πραγματικότητα και αναφέρεται στα θετικά του νομοσχεδίου, επικεντρώνοντας ωστόσο σε διατάξεις και προβλέψείς του που δεν αμφισβητήθηκαν.

Κόλλησαν στη διευθέτηση του χρόνου εργασίας

«14 μέρες άδεια πατρότητας. 2 μήνες γονική άδεια και για τους δύο γονείς, πληρωμένη από τον ΟΑΕΔ. Ρυθμίσεις για την αντιμετώπιση της σεξουαλικής παρενόχλησης και της βίας στην εργασία. Θετικά μέτρα για τα παιδιά που δουλεύουν στα ντελίβερι και τα κούριερ, για τους εργατοτεχνίτες, για την τηλεργασία», δήλωσε μετά τα απεργιακά συλλαλητήρια ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης.

«Η αντιπολίτευση παριστάνει ότι όλα αυτά δεν τα βλέπει. Έχει κολλήσει με την καραμέλα της διευθέτησης του χρόνου εργασίας. Ενώ και αυτό το ζήτημα το ρυθμίζουμε με βάση αυτά που συμβαίνουν στην πλειονότητα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, ακολουθώντας μάλιστα τις ρυθμίσεις που υπάρχουν στην Ισπανία και την Πορτογαλία όπου κυβερνούν οι σοσιαλιστές μαζί με την αριστερά!».

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο

Αφήστε μια απάντηση