Θέμα χρόνου η εξιχνίαση του εγκλήματος στα Γλυκά Νερά

Θέμα χρόνου, σύμφωνα με πληροφορίες, φαίνεται πως είναι η ταυτοποίηση των αδίστακτων κακοποιών στην ληστεία μετά φόνου, στα Γλυκά Νερά. Με όπλο την τεχνολογία, η Δίωξη Ανθρωποκτονιών επιχειρεί να συνθέσει το πάζλ της υπόθεσης και να δέσει τα στοιχεία.

Σύμφωνα με τις έως τώρα εκτιμήσεις, οι τρεις ληστές αποτελούν μέλη συμμορίας, που χτυπούν κάθε φορά με διαφορετική σύνθεση. Ακολουθούν δρομολόγιο διαφυγής αποφεύγοντας τις λεωφόρους.

Μεγάλη βαρύτητα δίνεται στην μαρτυρία του 32χρονου πιλότου, ο οποίος δεν αποκλείεται να δώσει και νέα κατάθεση. Ίσως θυμηθεί κάποιο στοιχείο που θα βοηθήσει τους αστυνομικούς να συνθέσουν το παζλ για το προφίλ των κακοποιών.

Το άλλο επίπεδο έρευνας αφορά τα αποτελέσματα από τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια, για DNA και αποτυπώματα. Επίσης σαρώνεται η ευρύτερη περιοχή για τον εντοπισμό οπτικού υλικού από κάμερες ασφαλείας.

Μετά την επικήρυξη των δραστών με 300.000 Ευρώ, πολλοί πολίτες επικοινωνούν με τις αρμόδιες αρχές. Φαίνεται πως ο κύκλος των υπόπτων έχει στενέψει. Στο μικροσκόπιο των αξιωματικών βρίσκονται συμμορίες ληστών με βίαιες συμπεριφορές. Η ταυτοποίηση, σύμφωνα με πληροφορίες, είναι θέμα χρόνου.

Πηγή: ΕΡΤ — Ρεπορτάζ Ζώης Κακκαβάς

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση