Ποινική δίωξη κατά του 22χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή

Ποινική δίωξη σε βαθμό πλημμελήματος για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή ασκήθηκε από τον εισαγγελέα σε βάρος του 22χρονου φοιτητή, για τις επιθέσεις, όπως του καταλογίζονται, σε βάρος πέντε γυναικών, σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας.

Μετά την άσκηση της ποινικής δίωξης ο κατηγορούμενος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Αυτόφωρο. Αναμένεται να ζητήσει προθεσμία για να δικαστεί σε άλλη ημερομηνία, προκειμένου να προετοιμάσει την απολογία του. Πέντε γυναίκες φέρεται να τον έχουν ταυτοποιήσει ως τον δράστη άσεμνων πράξεων σε βάρος τους, με τελευταία την νεαρή κοπέλα στη Νέα Σμύρνη.

Σύμφωνα με οπτικό υλικό από την κάμερα ασφαλείας, από την πολυκατοικία που διαμένει η νεαρή κοπέλα, φαίνεται ότι λίγο μετά τα μεσάνυχτα η κοπέλα προσεγγίζει την είσοδο του σπιτιού και δευτερόλεπτα αργότερα εμφανίζεται ο 22χρονος, ο οποίος φαίνεται να την παρακολουθεί και φεύγει όταν καταλαβαίνει πως η κοπέλα έχει απομακρυνθεί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η κοπέλα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι την παρακολουθούσε επί τουλάχιστον 300 μέτρα στο δρόμο για το σπίτι της. Επίσης άλλες τέσσερις κοπέλες φέρεται να τον αναγνώρισαν από το συγκεκριμένο οπτικό υλικό του βίντεο και να τον κατήγγειλαν στις αστυνομικές αρχές. Μάλιστα η μία εξ΄αυτών είναι γυναίκα 27 ετών από την Κύπρο, που τον αναγνώρισε από το συγκεκριμένο βίντεο, επικοινώνησε με την αστυνομία και ανέφερε ότι είχε πέσει θύμα αντίστοιχης επίθεσης από τον συγκεκριμένο νεαρό, πέρυσι τον Μάρτιο στην περιοχή της Καλλιθέας.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ, στους αστυνομικούς ο νεαρός άνδρας δεν έχει πει τίποτε και φέρεται να έχει μιλήσει μόνο για κάποια ιδιαίτερη προτίμηση και κάποιο “βίτσιο” σε σχέση με τις νεαρές κοπέλες

Πηγή: ΕΡΤ

Ρεπορτάζ: Άννα Βλαχοπαναγιώτη

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr

Αφήστε μια απάντηση