MARFIN: 11 χρόνια από την τραγωδία

Συμπληρώθηκαν 11 χρόνια από την τραγωδία της ΜARFIN με τρεις νεκρούς υπαλλήλους της τράπεζας, ανάμεσά τους και μία έγκυος 4 μηνών. Στο σημείο βρέθηκαν συγγενείς και φίλοι των θυμάτων, για να αφήσουν ένα λουλούδι στη μνήμη τους. Όπως έγινε γνωστό, νέα πρόσωπα ερευνώνται για τη φονική πυρκαγιά.

Ο πρωθυπουργός Κ. Μητσοτάκης σε ανάρτηση του στο Twitter για τα θύματα της Marfin έγραψε τα εξής: «Έντεκα χρόνια από τη δολοφονία της Παρασκευής Ζούλια, της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου και του Επαμεινώνδα Τσάκαλη. Έντεκα χρόνια από τη μαύρη ημέρα που στιγμάτισε ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.

Δεν θα τους ξεχάσουμε ποτέ. #marfin».

Δήλωση Παύλου Χρηστίδη, Εκπροσώπου Τύπου του Κινήματος Αλλαγής: “Έντεκα χρόνια μετά την τραγωδία της Marfin. Έντεκα χρόνια από το έγκλημα που έκοψε βίαια το νήμα της ζωής του Νώντα, της Βιβής και της εγκύου Αγγελικής. Ανθρώπινες ζωές θυσία στο βωμό της μισαλλοδοξίας, του διχασμού και της βίας. Τιμούμε τη μνήμη τους. Πρέπει να αποδοθεί επιτέλους Δικαιοσύνη”.

«Συμπληρώνονται 11 χρόνια από την στυγνή δολοφονία Ελλήνων στην Marfin, με δράστες εγκληματίες παρακρατικούς κουκουλοφόρους», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση, με αφορμή την συμπλήρωση 11 χρόνων από την τραγωδία και καταλήγει: «Η μοναδική ειλικρινής απόδοση τιμής στην μνήμη της Αγγελικής Παπαθανασοπούλου και του αγέννητου τέκνου αυτής, της Παρασκευής Ζούλια και του Επαμεινώνδα Τσάκαλη, είναι η σύλληψη και η παραδειγματική τιμωρία των καθαρμάτων».

Ρεπορτάζ: Χαρά Γιαννοπούλου

Πηγή: ΕΡΤ

Σχετική είδηση: Συμπληρώνονται 11 χρόνια από την τραγωδία στη Μαρφίν – Τι είπε στην ΕΡΤ ο δικηγόρος των επιζώντων (video)

www.ertnews.gr

Νάσος Μπράτσος
image}

Αφήστε μια απάντηση