Στον ανακριτή οδηγήθηκε ο Μένιος Φουρθιώτης και οι συγκατηγορούμενοί του

Στα δικαστήρια της Ευελπίδων οδηγήθηκαν ο Μένιος Φουρθιώτης  και οι συγκατηγορούμενοί του, μετά την προθεσμία που έλαβαν την Mεγάλη Πέμπτη, προκειμένου να απολογηθούν για τις κατηγορίες που τους βαρύνουν.

Οι κατηγορούμενοι, πρόκειται σήμερα να λογοδοτήσουν στον 30ο Τακτικό Ανακριτή. Η δικογραφία που έχει διαβιβαστεί στον ανακριτή αφορά στις δύο σκηνοθετημένες, όπως αναφέρεται στη δικογραφία, από τον ίδιο τον κατηγορούμενο επιθέσεις έξω από το σπίτι του, αλλά και τους πυροβολισμούς εναντίον αστυνομικών που εξαπέλυσαν οι δύο συγκατηγορούμενοί του.

Ο Μένιος Φουρθιώτης, σύμφωνα με τη δίωξη η οποία έχει ασκηθεί σε βάρος του, φέρεται να είναι ο ηθικός αυτουργός όσων έγιναν έξω από το σπίτι του αλλά και εναντίον αστυνομικών, καθώς του καταλογίζεται πως έναντι αμοιβής που έδωσε στους δύο φερόμενους ως δράστες, οργάνωσε τις επιθέσεις.

Οι απολογίες αναμένεται να διαρκέσουν αρκετές ώρες ενώ στο τέλος της διαδικασίας θα κριθεί και η περαιτέρω πορεία του παρουσιαστή και των συγκατηγορουμένων του με την απόφαση Ανακριτή και Εισαγγελέα για το αν και ποιοι θα πρέπει να οδηγηθούν στην φυλακή.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση