Κ. Ζαχαριάδης: Θρασύτατη η δήλωση Πελώνη για Τσίπρα – Έχουμε αργήσει στους εμβολιασμούς (audio)

Θρασύτατη και απαράδεκτη χαρακτήρισε την δήλωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελίας Πελώνη να συμπεριλάβει τον Αλέξη Τσίπρα στο αντιεμβολιαστικό κίνημα ο Κώστας Ζαχαριάδης, βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα στους 105,8 & 91,6 και την εκπομπή «στο Πρώτο Αλλιώς» με τη Μαρία Γεωργίου και τον Γιώργο Πίκουλα.

Πρόσθεσε δε πως πρέπει ο ίδιος ο πρωθυπουργός να ανακαλέσει αυτή την άθλια πολιτική θέση και στάση, καθώς όπως τόνισε ότι «αν θέλεις να δημιουργήσεις ένα κοινό μέτωπο στην προσπάθειά σου να ωθήσεις τον κόσμο προς τα εμβολιαστικά κέντρα, δεν μπορεί να λειτουργείς με αυτόν τον τρόπο».

Αναφερόμενος στην πορεία των εμβολιασμών παραδέχθηκε σε ότι έχει να κάνει με θέματα της ψηφιακής οργάνωσης αλλά και σε θέματα προγραμματισμού των εμβολίων έχει γίνει και γίνεται καθημερινά πολύ καλή δουλειά, ωστόσο σύμφωνα με τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ «έχουμε αργήσει πάρα πολύ, αφού όπως μας έλεγε ο κ. Μητσοτάκης περί τα τέλη Μαΐου θα έχουμε το πρώτο τείχος ανοσίας και ακόμα καθημερινά μετράμε 60-70 μέχρι και 90 ανθρώπους που φεύγουν από τη ζωή. Ως εκ τούτου αν μετρήσουμε και τους διασωληνωμένους μιλάμε ακόμα για μια ανεξέλεγκτη πανδημία».

Σχολιάζοντας την δήλωση του Δημήτρη Τζανακόπουλου για τον Δημόσιο Τομέα είπε πως «ο ΣΥΡΙΖΑ έχει παρελθόν πλέον στην κυβέρνηση και έφερε αξιοκρατικές διαδικασίες για την επιλογή των στελεχών, για παράδειγμα για τους διοικητικές των νοσοκομείων και δεν ακολούθησε την πρακτική να δίνονται θέσεις σε εκείνους που φέρνουν τις περισσότερες ψήφους όπως έκανε ο κ. Μητσοτάκης με την περίπτωση του κ. Πατέρα και του διορισμού του στη διοίκηση του νοσοκομείου Καρδίτσας». Υποστήριξε μάλιστα πως η δήλωση του συναδέλφου του στον ΣΥΡΙΖΑ αδικήθηκε κατάφορα αφού σύμφωνα με τον τομεάρχη Εσωτερικών της αξιωματικής αντιπολίτευσης «είχε να κάνει με τις υπαρκτές εστίες διαφθοράς, γραφειοκρατίας, κατάχρησης εξουσίας και διασπάθισης του δημοσίου χρήματος εντός του Δημοσίου, τις οποίες ο ΣΥΡΙΖΑ επιχείρησε να τις πολεμήσει, αλλά αυτό σίγουρα δεν μπορεί να γίνει από τη μία στιγμή στην άλλη».

Πηγή: Πρώτο Πρόγραμμα 105,8 & 91,6

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση