Η Σάλμα Χάγιεκ χορεύει με τον Άντονι Χόπκινς γιορτάζοντας το Όσκαρ του

Για δεύτερη φορά μέσα σε λίγες μέρες, ένα βίντεο με τον Άντονι Χόπκινς έγινε viral. Τρεις μέρες μετά τη βράβευσή του με Όσκαρ για την ερμηνεία του στην ταινία του Φλόριαν Ζέλερ «The Father», ο 83χρονος Ουαλός ηθοποιός γιόρτασε το βραβείο με ένα χορό.

Στο κλιπ που ανέβασε η ηθοποιός Σάλμα Χάγιεκ στον λογαριασμό της στο Instagram, εμφανίζεται ο Χόπκινς να χορεύει υπό τους ήχους του «Dance me to the end of love», του Λέοναρντ Κοέν.

«Γιορτάζουμε με τον βασιλιά», έγραψε η Χάγιεκ κάτω από την ανάρτηση με το βίντεο.

Ο Άντονι Χόπκινς κέρδισε το δεύτερο του Όσκαρ στην κατηγορία Α’ Ανδρικού Ρόλου το βράδυ της Κυριακής, αιφνιδιάζοντας πολλούς καθώς ο εκλιπών Τσάντγουικ Μπόουζμαν θεωρούνταν φαβορί. Μην μπορώντας να παρευρεθεί στην τελετή, ο Ουαλός ηθοποιός μοιράστηκε το ευχαριστήριο μήνυμά του, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη μεγάλη τιμή.

«Καλημέρα. Λοιπόν, εδώ είμαι στην πατρίδα μου στην Ουαλία, και στα 83 μου χρόνια δεν περίμενα να λάβω αυτό το βραβείο, πραγματικά δεν το περίμενα. Και είμαι πολύ ευγνώμων στην Ακαδημία και θέλω να την ευχαριστήσω. Θέλω να αποτίσω φόρο τιμής στον Τσάντγουικ Μπόουζμαν, ο οποίος έφυγε πολύ νωρίς. Σας ευχαριστώ πολύ. Πραγματικά δεν το περίμενα αυτό. Γι’ αυτό αισθάνομαι πολύ προνομιούχος. Ευχαριστώ».

Η Χάγιεκ είναι πολλά χρόνια φίλη με τον Χόπκινς και μάλιστα τον συνόδεψε στην τελετή του Hollywood Walk of Fame το 2003.

 

www.ertnews.gr

Εύη Τσιριγωτάκη