Συνεδριάζει το Πολιτικό Συμβούλιο του ΣΥΡΙΖΑ – Στο επίκεντρο τα εργασιακά

Τα εργασιακά, βρίσκονται στο επίκεντρο της σημερινής διαδικτυακής συνεδρίασης υπό τον Αλέξη Τσίπρα, του Πολιτικού Συμβουλίου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία. Η αξιωματική αντιπολίτευση μπαίνει σε τροχιά ευθείας σύγκρουσης με την κυβέρνηση, για ένα ζήτημα το οποίο χαρακτηρίζει ως μητέρα των μαχών του επόμενου διαστήματος και την κατηγορεί ότι, με πρόσχημα την πανδημία, φέρνει εργασιακή λαίλαπα η οποία θα επηρεάσει πολύ δυσμενώς τις εργασιακές σχέσεις και συνθήκες, τα ωράρια και τις αμοιβές.

Ήδη, έχει προετοιμαστεί το έδαφος για τη σημερινή συνεδρίαση, όπου θα συζητηθεί ο τρόπος με τον οποίο θα κλιμακωθούν οι αντιδράσεις και οι ενέργειες της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατά το προσεχές διάστημα, με την τηλεδιάσκεψη που είχε ο γραμματέας του κόμματος Δημήτρης Τζανακόπουλος με τους συντονιστές των Νομαρχιακών Επιτροπών, ενώ χθες είχε σύσκεψη για το ζήτημα το Πολιτικό Κέντρο του κόμματος. Εντός των ημερών, σύμφωνα με πληροφορίες θα πραγματοποιηθεί και διαδικτυακή ομιλία του Αλέξη Τσίπρα σε συνδικαλιστές και εκπροσώπους εργαζομένων.

Δεν θεωρείται απίθανο, στη σημερινή συνεδρίαση να συζητηθούν και να προσδιοριστούν και ημερομηνίες σε σχέση με τη Συνδιάσκεψη του κόμματος, η οποία φαίνεται να τοποθετείται χρονικά στο πρώτο δεκαήμερο ή δεκαπένθήμερο του Ιουνίου.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση