Θ. Κοντογεώργης στο Πρώτο: «Πάσχα εντός των τειχών με αισιοδοξία για άνοιγμα στη συνέχεια» (audio)

«Το Πάσχα φέτος θα το γιορτάσουμε εντός των τειχών. Αισιοδοξούμε όμως για τη συνέχεια. Τον Μάιο θα ανοίξει η πλατφόρμα για τον εμβολιασμό της ηλικιακής ομάδας 40 με 50 και τον Ιούνιο για την ηλικία των 30 με 40. Είναι πιθανό ότι μέχρι το τέλος Ιουνίου, αρχές Ιουλίου να έχει εμβολιαστεί το μισό του γενικού πληθυσμού» ανέφερε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και τον Θάνο Σιαφάκα ο γενικός γραμματέας Συντονισμού της Κυβέρνησης, Θανάσης Κοντογεώργης.

Αναφερόμενος στο πρόγραμμα εμβολιασμού, ο κος Κοντογεώργης επισήμανε ότι «Μέσα στον Μάιο θα αρχίσει και η χορήγηση του εμβολίου της Johnson & Johnson», ενώ ερωτηθείς για το αν οι τουρίστες θα είναι πιο ευέλικτοι στις μετακινήσεις απάντησε: «Δεν ισχύει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει Πάσχα μόνο για τους τουρίστες. Για τους τουρίστες ισχύουν ακριβώς οι ίδιες δεσμεύσεις που ισχύουν και για όλους τους Έλληνες πολίτες».

Αποκάλυψε δε ότι για τα κορονοπάρτι θα υπάρξει πρόνοια, ώστε να μην επαναληφθούν, σχολιάζοντας: «Ετερόκλητα στοιχεία συναθροίζονται σε αυτά τα πάρτι. Θα πρέπει να απομονώνονται όσοι προσδοκούν να δημιουργήσουν άλλες καταστάσεις».

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση