Αντιπαράθεση Γεννηματά – Θεοχάρη για το άνοιγμα του τουρισμού (video)

Το άνοιγμα του τουρισμού προκάλεσε αντιπαράθεση ανάμεσα στη Φώφη Γεννηματά και τον υπουργό Τουρισμού, Χάρη Θεοχάρη, ο οποίος τόνισε ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα. Πάντως, η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχία σε όλα τα επίπεδα, ενώ κατέθεσε πέντε προτάσεις για την προστασία των εργαζόμενων στον τουρισμό.

Σαφέστατο μήνυμα έστειλε ο υπουργός τουρισμού κατά την διάρκεια επερώτησης του ΚΙΝΑΛ στη Βουλή. Σημείωσε ότι η Ελλάδα είναι μια ασφαλής χώρα, λέγοντας χαρακτηριστικά πως δεν πρέπει να γίνεται λόγος για Covid free νησιά, καθώς όλη η Ελλάδα είναι ασφαλής.

Παράλληλα, ο κ. Θεοχάρης υπογράμμισε ότι το άνοιγμα του τουρισμού θα γίνει στις 14 Μαΐου, όμως επισήμανε ότι θα ληφθεί υπόψη και η πρόταση της επιτροπής εμπειρογνωμόνων. Έσπευσε, επίσης, να τονίσει ότι μετά τον εμβολισμό των ευπαθών ομάδων, προτεραιότητα θα έχουν οι άνθρωποι του τουρισμού.

EUROKINISSI

Από την πλευρά της, η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση για αποτυχία και στον τομέα του τουρισμού. Κατέθεσε πέντε προτάσεις για την προστασία των εργαζόμενων στον τουρισμό, μεταξύ των οποίων ο άμεσος εμβολιασμός των εργαζόμενων στον τουρισμό, πιστοποιητικό εμβολιασμού, μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση και μέτρα στήριξης των εργαζομένων στον τουρισμό.

Πηγή: ΕΡΤ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση