Πράσινο φως για τις σχολές οδηγών – Ανοίγει το λιανεμπόριο στην Κοζάνη- Αλλάζει ο χάρτης του κόκκινου

Στο βαθύ κόκκινο  των περιοριστικών μέτρων λόγω αύξησης του επιδημιολογικού φορτίου μπαίνουν από αύριο η Θάσος, ο δήμος Ρεθύμνου, ο δήμος Φαιστού, ο Δήμος Μαρώνιας Σαπών, η Κύθνος, ο Δήμος Διδυμότειχου καθώς και οι δήμοι Καβάλας, Βόλου, Σιντικής Σερρών και Τζουμέρκων, όπως ανακοίνωσε ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, Νίκος Χαρδαλιάς κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας.

Από το βαθύ κόκκινο βγαίνουν από τη Δευτέρα η Μύκονος, με μείωση κρουσμάτων κατά 84% και η Λέρος με μείωση της τάξης του 79.52%. Επίσης, οι δήμοι Καρύστου και Κύμης Αλιβερίου, η Σκύρος με δύο πλέον ενεργά κρούματα, και οι δήμοι Αγκιστρίου, Κυθήρων και Ύδρας.

Από τη Δευτέρα επαναλειτουργούν οι σχολές οδηγών. Θεωρητικά μαθήματα κα εξετάσεις θα γίνονται μόνο διαδικτυακά και είναι υποχρεωτικά τα Seft tests 2 φορές τη βδομάδα.

Την επαναλειτουργία του λιανεμπορίου στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης από τη Δευτέρα 19 Απριλίου με τη μέθοδο click away, ανακοίνωσε επίσης ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων.

Live η ενημέρωση για τον κορονοϊό, τους εμβολιασμούς & το λοκντάουν

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση