[Επ]αφή & πανδημία: Φωτογραφικό κάλεσμα με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων

Ο Πολυχώρος Πολιτισμού Ισλαχανέ  θέλοντας να παραμείνει σε επαφή με το κοινό, έστω και ανέπαφα, καλεί όποιον ενδιαφέρεται να φωτογραφήσει και να στείλει τη δική του ματιά στην ανέπ-αφη επ-αφή με τον κόσμο γύρω μας.

“Φέτος, η Διεθνής Ημέρα Μουσείων μας βρίσκει και πάλι εν μέσω πανδημίας. Εδώ και ένα χρόνο, η ζωή όλων μας έχει αλλάξει. Οι συνήθειες, η καθημερινότητα, ο τρόπος ζωής μας, τίποτα δεν είναι όπως πριν. Μέσα στο πνεύμα των δυσκολιών που ζούμε, σας καλούμε να αφουγκραστούμε και να αναδείξουμε μαζί, με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Μουσείων, πόσο έχει επηρεαστεί η επ-αφή με τον κόσμο γύρω μας. Αποτυπώστε, με όποιο φωτογραφικό εξοπλισμό διαθέτετε, με οθόνη αφής ή όχι, τη νέα απτική πραγματικότητα” τονίζουν στη σχετική ανακοίνωση οι διοργανωτές.

Οι φωτογραφίες θα παρουσιαστούν στην ιστοσελίδα του Πολυχώρου, στη σελίδα κοινωνικών μέσων του facebook, αλλά και στον Πολυχώρο Πολιτισμού Ισλαχανέ, στις 18 Μαῒου 2021, με αφορμή τον εορτασμό της Διεθνούς Ημέρας Μουσείων αν οι συνθήκες το επιτρέψουν.

Ταυτόχρονα, την ίδια μέρα, θα μεταδοθεί για πρώτη φορά, μέσω διαδικτύου μία σύντομη ταινία-παρουσίαση του Πολυχώρου Πολιτισμού Ισλαχανέ, παραγωγής της A BLIND DIRECTOR PROJECT σε συνεργασία με την ΥΝΜΤΕΚΜ.

Μπορείτε να στείλετε τις φωτογραφίες, κολάζ, σκίτσα ή ζωγραφιές στο info.ppxi@gmail.com Από τις 17 Απριλίου έως τις 17 Μαῒου 2021

www.ertnews.gr

Μιχαήλ Νεκτάριος Τέγος