Γ. Κώτσηρας: Δικαιοσύνη για την υπόθεση της Marfin με νέο αποδεικτικό υλικό (audio)

«Γίνεται μία προσπάθεια από το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, προκειμένου νέο αποδεικτικό υλικό να συμβάλλει, ώστε η υπόθεση της Marfin να επανέλθει στη Δικαιοσύνη με μία πληρέστερη εικόνα. Το έγκλημα της Marfin μας έχει πληγώσει όλους, έχει πληγώσει την ελληνική κοινωνία, η οποία ζητά την πλήρη απονομή της Δικαιοσύνης» ανέφερε μιλώντας στο Πρώτο Πρόγραμμα και στον Θάνο Σιαφάκα ο υφυπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Κώτσηρας.

Και συνέχισε: «Οποιαδήποτε ενίσχυση της προσπάθειας με νέο αποδεικτικό υλικό στο τέλος θα βοηθήσει να αποδοθεί Δικαιοσύνη. Πρόκειται για μία οδυνηρή εμπειρία. Οι εικόνες της Marfin σημαδεύουν την κοινωνία. Είναι μία υπόθεση που δεν θα ξεχαστεί ποτέ. Χάθηκαν τρεις άνθρωποι με οδυνηρό τρόπο, σε περιόδους που η χώρα μας έζησε ατελείωτη ένταση και διχασμό. Αφενός πρέπει να θυμόμαστε τους ανθρώπους που χάθηκαν, αφετέρου θα πρέπει να διαφυλάξουμε ότι στο μέλλον δεν θα υπάρξουν αυτές οι συνθήκες που θα επιτρέψουν κάτι αντίστοιχο».

Καταλήγοντας ο υφυπουργός Δικαιοσύνης τόνισε: «Η αντιμετώπιση της πολιτικής βίας θα πρέπει να ενώνει όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου. Δεν έχουμε ως κοινωνία ανάγκη από τεχνητούς διχασμούς. Η κοινωνία επιζητεί ηρεμία και διάλογο και όχι έξαρση παθών και εχθροπάθειες».

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση