ΝΔ: Να μη συμβάλλουν στη μετάδοση του ιού καλώντας σε πορείες — ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: Η Αττική κινδυνεύει να γίνει Μπέργκαμο

Κριτική στον ΣΥΡΙΖΑ, ότι στελέχη του μέσω δηλώσεών τους υπονομεύουν τα μέτρα αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοιού, ασκεί με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας — «Η Αττική κινδυνεύει να γίνει Μπέργκαμο με υπογραφή του κ. Μητσοτάκη» λέει η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Την ώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ επαναλαμβάνει μονότονα ότι η Αττική θα γίνει Μπέργκαμο και ταυτόχρονα αντιδρά σε οποιαδήποτε απόφαση λαμβάνει η κυβέρνηση για τον περιορισμό της πανδημίας, ο άτυπος σύμβουλος του κ. Τσίπρα για θέματα Υγείας, Γρηγόρης Γεροτζιάφας, ανάμεσα σε διάφορα άλλα παραληρηματικά, καλεί με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον κόσμο της Αριστεράς “να βγει από τον λήθαργο και τον φόβο της πανδημίας” και “να προκαλέσει λαϊκές κινητοποιήσεις τώρα” γράφει σε ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, αναφερόμενο σε ανάρτηση σε πλατφόρμα κοινωνικής δικτύωσης.

Στην πλατεία της Νεας Σμυρνης εγινε δημοσιος βασανισμος ενος πολιτη
Τα συνταγματικα δικαιωματα παραβιαζονται…

Posted by Grigoris Gerotziafas on Sunday, March 7, 2021

Η ανακοίνωση συνεχίζει:

«Λες και η πανδημία είναι λήθαργος κι όχι πραγματικότητα, ο κ. Γεροτζιάφας που είχε προ ημερών περίοπτη θέση στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ για το “νέο ΕΣΥ” και τη διαχείριση της πανδημίας στην Ελλάδα, σε μια ιδιαίτερα κρίσιμη φάση για τη δημόσια υγεία στη χώρα μας, καλεί τον κόσμο στο δρόμο. Η ελάχιστη συνεισφορά του ΣΥΡΙΖΑ και των στελεχών του στην κοινή προσπάθεια θα ήταν να σταματήσουν να συμβάλλουν στην μετάδοση του ιού καλώντας σε πορείες και να μην επιδίδονται σε ακτιβισμό που υπονομεύει τα μέτρα. Αλλά δυστυχώς κάνουν ακριβώς το αντίθετο».

ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ: «Η Αττική κινδυνεύει να γίνει Μπέργκαμο με υπογραφή του κ. Μητσοτάκη»

«Μετά από πέντε μήνες αποτυχημένου λοκντάουν, η πανδημία βρίσκεται εκτός ελέγχου. Χωρίς σαφή εικόνα της διασποράς στην κοινότητα, τα κρούσματα ανεβαίνουν μαζί με τον αριθμό των διασωληνωμένων και των ανθρώπινων απωλειών», τονίζει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Όπως σημειώνει η αξιωματική αντιπολίτευση «τα νοσοκομεία της Αττικής είναι στο κόκκινο, ενώ κάθε μέρα μεγαλώνει η λίστα αναμονής συμπολιτών μας για ΜΕΘ».

«Ακόμα και τώρα, η κυβέρνηση αρνείται να επιτάξει τις ιδιωτικές κλινικές που παραμένουν covid free, την ώρα που ακυρώνονται εκατοντάδες χειρουργεία για άλλες νόσους με κίνδυνο για τη ζωή των ασθενών», υπογραμμίζει ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ και καταλήγει: «Η Αττική κινδυνεύει να γίνει Μπέργκαμο με υπογραφή του κ. Μητσοτάκη».

Πηγή: ΑΠΕ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ

www.ertnews.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση