Ξεκινά σήμερα online το 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης

Μέρα έναρξης σήμερα για το ψηφιακό 23ο Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης με ένα πρόγραμμμα ικανό να γεμίσει τις μέρες και τις νύχτες του lockdown. Aπό την οθόνη του υπολογιστή μπορούμε να παρακολουθήσουμε συναρπαστικές ταινίες από ολόκληρο τον κόσμο, πολυβραβευμένα ντοκιμαντέρ και ταινίες γνωστών και ανερχόμενων δημιουργών.

Το Φεστιβάλ πραγματοποιεί επίσης μια σειρά εργαστηρίων αφιερωμένων στα podcast, ενώ παράλληλα διοργανώνει μια ανοιχτή συζήτηση για τα ψηφιακά αρχεία που έχουν κατακτήσει τον πλανήτη.

To Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Θεσσαλονίκης θα διεξαχθεί φέτος με υβριδικό τρόπο. Από τις 4 έως τις 14 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί online, ενώ από τις 24 Ιουνίου έως τις 4 Ιουλίου 2021 το Φεστιβάλ θα διεξαχθεί σε φυσικούς χώρους και online. Το καλοκαίρι θα προβληθούν τα τρία διαγωνιστικά τμήματα του 23ου ΦΝΘ, αλλά και τα ελληνικά ντοκιμαντέρ.

Μπορείτε να προμηθευτείτε τα εισιτήριά σας από το online.filmfestival.gr. Μείνετε συντονισμένοι στα social media του Φεστιβάλ (@filmfestivalgr), καθώς καθημερινά το 23ο ΦΝΘ δίνει δώρο προσκλήσεις προβολών. Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Φεστιβάλ και τις ταινίες μπορείτε να βρείτε στο filmfestival.gr.

 

www.ertnews.gr

Εύα Κουσιοπούλου