Προφυλακιστέος ο 62χρονος καθηγητής που κατηγορείται για κακοποίηση μαθητή του επί επτά χρόνια

Προφυλακιστέος ο 62χρονος καθηγητής που κατηγορείται για κακοποίηση μαθητή του επί επτά χρόνια

Φρίκη προκαλούν οι λεπτομέρειες για την κακοποίηση του ανηλίκου, επί επτά συναπτά έτη, από τον καθηγητή του. Ο 62χρονος κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του ανακριτή και αποφασίστηκε η προφυλάκισή του.

Τα στόματα ανοίγουν και οι καταγγελίες δεν αφορούν μόνο λαμπερούς χώρους. Σύμφωνα με πληροφορίες, τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε επί 7 ολόκληρα χρόνια ένα 15χρονο παιδί, στα χέρια ενός 62χρονου εν ενεργεία καθηγητή σε σχολείο μέσης εκπαίδευσης του Περιστερίου.

Οι γονείς του ανήλικου παιδιού, σοκαρισμένοι, κατήγγειλαν στην αστυνομία τον 62χρονο. Σύμφωνα με πληροφορίες, έδειχναν στο πρόσωπο του τυφλή εμπιστοσύνη και γι’ αυτό το λόγο του είχαν δώσει μέχρι και κλειδιά του σπιτιού τους.

Η κακοποίηση ξεκίνησε από όταν ο μαθητής ήταν 8 ετών. Ο 62χρονος έχει και κάποια μακρινή συγγένεια με την οικογένεια του και για αυτό το λόγο ο ανήλικος πήγαινε αρκετές φορές στο σπίτι του καθηγητή, ο οποίος ασελγούσε εις βάρος του.

Όπως αποκαλύφθηκε, ο 62χρονος εκμεταλλευόμενος τα ειδικά προβλήματα του παιδιού, είχε φτάσει στο σημείο να το κακοποιεί και παρουσία 4 ακόμη ατόμων μέσα στο σπίτι του, τα οποία ερευνώνται.

Οι αστυνομικοί κατάσχεσαν τον υπολογιστή, αλλά και το κινητό του καθηγητή για να ερευνήσουν τις συνομιλίες του, ενώ συνεχίζονται οι έρευνες προκειμένου να διαπιστωθεί εάν υπάρχουν και άλλα θύματά του.

Πηγή: ΕΡΤ, Ρεπορτάζ: Κάτια Νιάκαρη, Δήμητρα Σέκη

www.ert.gr

Συντακτική ομάδα ert.gr
image}

Αφήστε μια απάντηση