Ο Σιμάνσκι γλύτωσε την ΑΕΚ από την ήττα

Ο Σιμάνσκι γλύτωσε την ΑΕΚ από την ήττα

Με δύο γκολ του Σιμάνσκι (40’, 68’) η ΑΕΚ γλύτωσε την ήττα στο ΟΑΚΑ από τον Αστέρα Τρίπολης καθώς αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 για την 23η αγωνιστική της Super League. Οι Αρκάδες προηγήθηκαν με 2-0 μέσα σε ένα τρίλεπτο (15’-18’) με τα τέρματα των Φερνάντεθ και Σουάρεθ.

Τον απόλυτο αιφνιδιασμό πέτυχε ο Αστέρας Τρίπολης καθώς σε διάστημα τριών λεπτών βρέθηκε να προηγείται με 2-0 και η ΑΕΚ να δείχνει ανήμπορη να αντιδράσει. Στο 15’ η μπάλα έφτασε στον αμαρκάριστο Φερνάντεθ που δεν δυσκολεύτηκε να τη στείλει στα δίχτυα για το 0-1. Στο 18’ από κόρνερ του Φερνάντεθ ο Σουάρεθ με κεφαλιά νίκησε τον Αθανασιάδη για το 0-2. Ο κίπερ της ΑΕΚ γλύτωσε την ομάδα του από Τρίτη παραβίαση σε 2-3 περιπτώσεις στο πρώτο μέρος και κράτησε το σκορ στα επίπεδα του 0-2. Στο 40’ ο Σιμάνσκι με σουτ βρήκε δίχτυα και ξαναέβαλε την ΑΕΚ στο παιχνίδι μειώνοντας σε 1-2, ενώ στο 44’ η «Ένωση» βρέθηκε μια ανάσα από την ισοφάριση καθώς ο Σιμάνσκι έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και ο Ανσαριφάρντ από κοντά αστόχησε.

Στο 68’ από ασίστ του Γκαρσία στον Σιμάνσκι ο Πολωνός ξαναβρήκε δίχτυα φέρνοντας το ματς στα ίσα (2-2).

Η ΑΕΚ πίεσε για το τρίτο τέρμα προκειμένου να πετύχει την ολική ανατροπή χωρίς όμως να τα καταφέρει.

Διαιτητής: Ιρφάν Πελίτο (Βοσνία)

Κίτρινες: Σβάρνας

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Αθανασιάδης, Σβάρνας, Νεντελτσεάρου, Λάτσι, Μιτάι (46΄ Λόπες), Γκαρσία, Μάνταλος, Σιμάνσκι, Τάνκοβιτς (65΄ Αλμπάνης), Ολιβέιρα (30΄ λ.τρ. Κρίστιτσιτς), Ανσαριφάρντ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Μίλαν Ράσταβατς): Τσίφτσης, Κώτσιρας, Αλβάρες, Καστάνο, Σουάρεθ, Βαλιέντε, Μουνάφο (84΄ Ιγκλέσιας), Τιλίκα (62΄ Κρέσπι), Λουϊς Φερνάντεθ (75΄ Αλί Μπαμπά), Σίτο (75΄ Ριέρα), Μπαράλες.

 

www.ert.gr

Δημήτρης Γιαχανατζής
image}

Αφήστε μια απάντηση